ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΜΕΡΟΣ Α΄)


ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΜΕΡΟΣ Α΄)

Άνανδρος, τσαρλατάνος - εκβιαστής, υπόδικος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κοριτσιών, υπόσχεται επιμέλειες παιδιών !! εκμεταλλευόμενος τον πόνο των μπαμπάδων που βρίσκονται στην διαδικασία του διαζυγίου.


Οι περισσότεροι από εμάς τους μπαμπάδες, που βιώνουμε την τραγική, ψυχοφθόρα διαδικασία ενός διαζυγίου που στη μέση υπάρχουν ένα ή και περισσότερα παιδιά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η επιμέλεια του παιδιού κατά κανόνα στην Ελλάδα, καλώς ή κακώς, ανατίθεται στην μητέρα, ψάχνουμε τρόπο να αλλάξουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε μια δίκη για την επιμέλεια του παιδιού.

Λόγω της συναισθηματικής και ψυχολογικής φόρτισης που επικρατεί, γινόμαστε, άθελα μας, θύματα διαφόρων επιτήδειων τσαρλατάνων - εκβιαστών που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και κρύβονται πίσω από την "φιλεύσπλαχνη" μάσκα, των διαφόρων συλλόγων, οργανώσεων κλπ. που στόχο τους έχουν να αποτελειώσουν οικονομικά τα θύματα τους και τους συγγενείς αυτών!

Πώς λειτουργούν


Είσαι ψυχολογικά καταρρακωμένος, είσαι μακριά από το παιδί σου και ψάχνεις κάποιον να σε συμβουλέψει ... τότε αρχίζει το κακό. Το διαδίκτυο είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρεις τον "κατάλληλο" άνθρωπο που θα σε βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Θα βρεθείς προ εκπλήξεως με τον αριθμό των site και blogs που λειτουργούν, με θέμα τους τον Διαζευγμένο Πατέρα και το Διαζύγιο.
Δεν γνωρίζεις όμως ότι πίσω από τα περισσότερα εξ αυτών των ιστοσελίδων, διαχειριστής είναι ένας τσαρλατάνος εκβιαστής, υπόδικος (σύμφωνα με πληροφορίες) για σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών κοριτσιών!!

Πως γίνεσαι θύμα του


Τηλεφωνείς στους αναρτημένους τηλεφωνικούς αριθμούς, που όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι στα περισσότερα sites και blogs, και αναφέρονται στα πιο πολλά άρθρα τους σε συγκεκριμένο σύλλογο, οργάνωση και σε συγκεκριμένο ίδιο πρόσωπο, που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος την μια ως μη κυβερνητικής οργάνωσης την άλλη ως συλλόγου ή οτιδήποτε άλλο έχει φανταστεί. 

Αναζητάς απεγνωσμένα να πεις το πρόβλημα σου, να έχεις μια συμπαράσταση και μια συμβουλευτική καθοδήγηση, σου απαντάει ο εν λόγω τσαρλατάνος, που σου υπόσχεται ότι κατά 100% !!! σου έχει λύση για όλα σου τα προβλήματα!! Στη συνέχεια σου κλείνει ραντεβού στο γραφείο του, πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να έχεις μαζί σου το α΄ ή β΄ χρηματικό ποσό για τα έξοδα του και τον χρόνο του και υπέρ της "συλλογικής" του προσπάθειας, σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών. Δηλαδή, πριν καν αρχίσει η κουβέντα, ήδη σε έχει κοστολογήσει. 

Εν τω μεταξύ, εσύ όντας εξαθλιωμένος ψυχολογικά, πηγαίνεις να πεις τον πόνο σου και να βρεις μια λύση εκτός δικαστηρίων, ο εν λόγω όμως Dr (έτσι αυτοτιτλοποιείται) τσαρλατάνος, ουδέποτε θα σου πει, αν είναι εξειδικευμένος σε κάποιο τομέα, ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας διαμεσολάβησης κλπ, ουδέποτε θα σου πει τον σκοπό του "φιλεύσπλαχνου" σωματείου, του οποίου και εκπροσωπεί, θα σου ζητήσει πρώτα τον οβολό σου, τον προαναφερόμενο, για τα έξοδα των κοινοχρήστων και των ενοικίων του γραφείου του !!! 

Ναι !! έτσι όπως το διαβάσατε .. ζητάει χρήματα, όχι για συνδρομή ή για κάποια άλλη παροχή υπηρεσιών !! αλλά για τα δήθεν ενοίκια και κοινόχρηστα του γραφείου που διατηρεί ! Φυσικά ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !! Κατόπιν, θα προσπαθήσει να σου πουλήσει κάποια συγγράμματα του, διότι ως Dr που είναι, έχει αποτυπώσει τις "ιδέες" του στο χαρτί και διάφορα εισιτήρια από δήθεν εκδηλώσεις που ΘΑ πραγματοποιήσει. 
Στο τέλος χρησιμοποιεί το μεγάλο του "όπλο":  ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ !!!

Αφού λοιπόν σε "αρμέξει" εντός του γραφείου του και του έχεις δώσει και τα προσωπικά σου δεδομένα και του έχεις "εξομολογηθεί" την προσωπική σου ιστορία (την οποία όπως θα δείτε παρακάτω, θα την χρησιμοποιήσει για να σε εκβιάσει), χωρίς ποτέ φυσικά να σου δώσει την παραμικρή συμβουλή ή βοήθεια, θα σε καλέσει από το κινητό του τηλέφωνο με αναπάντητη κλήση, για να τον καλέσεις εσύ πάλι, μιας και ο καημενούλης ο Dr, θα σου "εξομολογηθεί" ότι κι αυτόν ή πρώην γυναίκα του τον έχει αφήσει στο "άσσο".   
  

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ !!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Υπόσχονται Επιμέλειες Παιδιών !! 

Θύματα τους: οι διαζευγμένοι μπαμπάδες !!   

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.