Χωρισμένη Μητέρα, δεν άφηνε το παιδί να έχει επαφή με τον πατέρα του, επειδή φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας!


Χωρισμένη Μητέρα, δεν άφηνε το παιδί να έχει επαφή με τον πατέρα του, επειδή φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας!

Επί ένα χρόνο ο πατέρας του πεντάχρονου δεν είχε καμία επαφή με το παιδί του γιατί η πρώην σύζυγός του φοβόταν ότι θα του δώσει να φάει κρέας! 


Η χορτοφάγος μητέρα κατέληξε στο δικαστήριο και πλέον κινδυνεύει να χάσει τη επιμέλεια. 

Όλα έγιναν στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Η μητέρα βέβαια από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας φώναζε το παιδί με άλλο όνομα, αμελούσε την ασφάλειά του μεταφέροντάς τον με το αυτοκίνητο χωρίς ζώνη ασφαλείας, αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι είχε ανησυχίες σχετικά με τον αν ο πατέρας θα συμμορφωνόταν με την αυστηρά χορτοφαγική διατροφή του γιου τους.

Ο δικαστής προειδοποίησε τη μητέρα ότι μπορεί να της αφαιρεθεί η επιμέλεια, αλλά της είπε πως της δίνει μια τελευταία ευκαιρία να συμμορφωθεί και να επιτρέπει στο παιδί να έχει μια φυσιολογική σχέση με τον πατέρα του.

πηγή: gr.news.yahoo

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.