ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΜΕΡΟΣ Β΄)

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΜΕΡΟΣ Β΄)

Καθηγητής στην Δράμα, τσαρλατάνος - εκβιαστής, υπόδικος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κοριτσιών, υπόσχεται επιμέλειες παιδιών !! εκμεταλλευόμενος τον πόνο των μπαμπάδων που βρίσκονται στην διαδικασία του διαζυγίου. Ο ίδιος δηλώνει ως μόνιμο επάγγελμα "Καθηγητής" και "Dr", προφανώς .. στην απατεωνιά.


Η "παράγκα" των εκατομμυρίων ευρώ που έχει στήσει


Ο προαναφερόμενος, τσαρλατάνος - εκβιαστής, υπόδικος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών κοριτσιών, δηλώνει κατ' επάγγελμα "Καθηγητής" και "Dr", σε τι και σε που, μόνος ο ίδιος του γνωρίζει, πιθανόν στην απατεωνιά. Όπως ο ίδιος του δηλώνει ανελλιπώς όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζεται, ιδιαιτέρως σε τοπικά κανάλια της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος ότι εκπροσωπεί περί τα 35000 - 40000 μέλη πανελλαδικά! Δυστυχώς για τον "κακομοίρη" τον Καθηγητή, στην Αθήνα τον έχουν πάρει χαμπάρι και δεν τον "παίζουν".

Αν οι παραπάνω αριθμοί είναι πραγματικοί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τότε σίγουρα έχει ξεπεράσει και τους εγγεγραμμένους οπαδούς των μεγαλυτέρων αθλητικών σωματείων της χώρας !! μπορεί και της γνωστής ομάδας, Ρεαλ Μαδρίτης !!!

Από τα 35.000 - 40.000 μέλη του που, όπως είχαμε προαναφέρει (κανε κλικ), ως πρώτο "άρμεγμα εγγραφής" είναι τα 50-100 ευρώ, για κοινόχρηστα, ενοίκια κλπ, η ταρίφα ανεβαίνει όταν είναι να θέσει σε εφαρμογή το μεγάλο του "όπλο" ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ !!! εκεί πρέπει να "λαδώσει", έτσι μας έχουν καταγγείλει οι αναγνώστες μας.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ο συγκεκριμένος τσαρλατάνος - προφέσορας, κερδίζει, έτσι για πλάκα περί τα 35.000 x 50 = 1.750.000 ευρώ !!!! 

Κάντε και τον πολλαπλασιασμό επί 100 ευρώ, για να καταλάβετε για τα αστρονομικά ποσά που τσεπώνει!!! 


Φυσικά όλο αυτό είναι, Μαύρο Χρήμα !!! Και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είναι μόνο από τα μέλη του, δηλαδή από τους ανυποψίαστους, πληγωμένους μπαμπάδες αλλά και από τα συγγενικά τους πρόσωπα, μιας και τάζει και επιμέλειες παιδιών, λόγω των "ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ" του με "Δικαστικά Κυκλώματα".
Ναι, ναι ... καλά διαβάσατε ... διότι αυτό είναι μόνο η αρχή, μετά ακολουθεί ο εκβιασμός !!!  

Θύματα του... ακόμη και δικηγόροι


Τα ανυποψίαστα θύματα του, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως όλοι γνωρίζουμε ο πόνος και ο καημός δεν κάνει διακρίσεις, έτσι και με τους δικηγόρους.

Αφού λοιπόν ο τσαρλατάνος καθηγητάκος της Βορείου Ελλάδος, διατυμπανίζει παντού, τα χιλιαααάδες μέλη και πλήθη που τον ακολουθούν, λες και πρόκειται για τον νέο Μαχάτμα Γκάντι, έπειτα απευθύνεται σε δικηγόρους, κατά προτίμηση νέους και νέες, τάζοντας τους ατελείωτη πελατεία, μιας και είναι ο μόνος "διαμεσολαβητής" μεταξύ του πελάτη και του δικηγόρου. Πάντα βέβαια με το κατάλληλο χρηματικό αντίκρυσμα. 

Πάρα πολλές είναι εκείνες οι φορές, που τους χρησιμοποιεί και στις προσωπικές του αντιδικίες, αφήνοντάς τους απλήρωτους ή τους λέει να τα χρεώσουν στον επόμενο "μπαμπά - πελάτη" που θα τους "πασάρει".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως μας καταγγέλθηκε, του "εργολάβου" τσαρλατάνου καθηγητάκου της Βορείου Ελλάδος είναι ότι, προσέγγισε  νεαρό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, που δυστυχώς βίωνε το δράμα του διαζυγίου και της επιμέλειας του παιδιού του. 

Έφτασε λοιπόν στο σημείο να τον χρησιμοποιήσει, ο τσαρλατάνος, σε προσωπική του αντιδικία με την πρώην σύζυγο ή σύντροφο του (βεβαίως.. είχε και σύντροφο ή σύζυγο ο ερωτιάρης και έχει και παιδί), και να του επιβάλλει να πληρώσει από την τσέπη του και το ανάλογο δικαστικό παράβολο !! Ευτυχώς, για το παλικάρι που τον πήρε γρήγορα χαμπάρι και τον έκανε πέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα φέσια που έχει βάλει σε δικηγόρους είναι πολλά... Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και πολλές ακόμα περιοχές.



ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ !!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!


Υπόσχονται Επιμέλειες Παιδιών !! 


Θύματα τους: οι διαζευγμένοι μπαμπάδες !! 


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.