Ορεστιάδα: Σύζυγος - μητέρα, σκότωσε τον σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της! Λίγες μέρες πρίν, τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και την αφήσανε ελεύθερη!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Ορεστιάδα: Ωραία "μάνα", σκότωσε τον σύζυγο της, αφού πρώτα τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και την αφήσανε ελεύθερη!


Μια 29χρονη Βουλγάρα σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών τους, στην Ορεστιάδα. 


Πιο συγκεκριμένα, η Βουλγάρα εγκατέλειψε τις τελευταίες ημέρες τον 51χρονο Έλληνα σύζυγο καθώς και τα παιδιά της και αναζήτησε αλλού… φωλιά. 
Τελικώς, κατέληξε στο σπίτι ενός 68χρονου.

Το θύμα πήγε εκεί να βρει την γυναίκα, για να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά αυτή ήταν ανένδοτη. Την ώρα που λογομαχούσαν, επενέβη ο 68χρονος για να τον διώξει, αλλά τότε η Βουλγάρα άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία σκότωσε τον σύζυγό της.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε να τον σκοτώσει. Πριν από λίγες εβδομάδες τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Να την χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

πηγή: stoxos.gr

Σχόλιο δικό μας: Να την χαίρονται και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης που παρόλο που τραυμάτισε τον πατέρα των παιδιών της με μαχαίρι την άφησαν ελεύθερη !!


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.