Έληξε σήμερα το μεσημέρι η αγωνία των δικών της ανθρώπων που αναζητούσαν την Αικατερίνη Ζυμάρα. Η Κατερίνα βρέθηκε στην περιοχή της Κοζάνης.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Έληξε σήμερα το μεσημέρι η αγωνία των δικών της ανθρώπων που αναζητούσαν την Αικατερίνη Ζυμάρα. Η Κατερίνα βρέθηκε στην περιοχή της Κοζάνης.


Βρέθηκε η 15χρονη Αικατερίνη Ζυμάρα στην περιοχή της Κοζάνης.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του "Χαμόγελο Του Παιδιού", η περιπέτεια της Ζυμάρα Αικατερίνης, 15 ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

 Η Κατερίνα βρέθηκε στην περιοχή της Κοζάνης και είναι καλά στην υγεία της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της Κατερίνας έπαιξαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της αστυνομίας σε συνεργασία με “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”.

Θεωρούμε επίσης πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού και κυρίως τους πολίτες που επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000» δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.