ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Δεκαεξάχρονος, παιδί χωρισμένων γονιών αυτοκτόνησε στο σημείο που διασκόρπισαν τις στάχτες του πατέρα του, που είχε αυτοκτονήσει πριν από 5 εβδομάδες!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Δεκαεξάχρονος, παιδί χωρισμένων γονιών αυτοκτόνησε στο σημείο που διασκόρπισαν τις στάχτες του πατέρα του, που είχε αυτοκτονήσει πριν από 5 εβδομάδες!

Σοκαρισμένη ολόκληρη η Ουαλία από την αυτοκτονία του δεκαεξάχρονου Jack Williams, στο ίδιο σημείο που διασκόρπισαν τις στάχτες του πατέρα του, πέντε εβδομάδες μετά την αυτοκτονία του.


Ο έφηβος άφησε ένα οδυνηρό κείμενο προς τον νεκρό πατέρα του, μέρες πριν αυτοκτονήσει, μιλώντας για την αθάνατη αγάπη του και την επιθυμία του να τον δει σύντομα.

Ο Jack Williams, 16 ετών, κρεμάστηκε σε ένα δέντρο, όπου οι στάχτες του πατέρα του, που λάτρευε, σκορπίστηκαν σε μια τραγική αναπαράσταση της αυτοκτονίας του, πέντε εβδομάδες πριν.

Ο πατέρας του, Darren Williams, 47 ετών, αυτοκτόνησε, μετά από μια βίαιη απόπειρα δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, Rachel, 41 ετών, με κομμένη καραμπίνα. Η επίθεση, συνέβη στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν η εν διαστάσει σύζυγός του, στο Newport τον Αύγουστο του 2011, αφού ο πατέρας, έμαθε ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο έφηβος Jack, δεν ήταν σε θέση να ζει στο σπίτι τους, στον απόηχο της αυτοκτονίας του πατέρα του και έκοψε τις φλέβες του, σε μια απελπισμένη «κραυγή για βοήθεια».


Από την ανάκριση των αρχών στο Newport, φαίνεται ότι οι οικογενειακές σχέσεις μεταξύ της μητέρας και της πλευράς του πατέρα, χάλασαν μετά τον πυροβολισμό. Η σύζυγος παρέμεινε στο νοσοκομείο για περισσότερο από ένα μήνα μετά την επίθεση και υπέστη εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση στο πόδι που τραυματίστηκε από την επίθεση. Η επικοινωνία με τον γιο της Jack, ήταν ως επί το πλείστον μέσω τηλεφώνου που από τότε ζούσε με την αδελφή του πατέρα του και τον σύντροφό της στο Cwmbran.

Σύμφωνα με στοιχεία που φαίνονται στην ανάκριση, η κ. Williams είπε, ότι έλαβε «κείμενα παρενόχλησης» από την οικογένεια του συζύγου της και όλο και πιο εχθρικά από τον γιο της.
Είπε ότι κατά τη στιγμή ανησύχησε για το ότι ο γιος της είχε «αδικαιολόγητη επιρροή από την οικογένεια του Darren».

Ο δεκαεξάχρονος Jack όμως, ο γιος της, συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία για τη συμπεριφορά του από ένα μέλος της πλευράς της οικογένειας της μητέρας του.

Ο καλύτερος φίλος του εφήβου, είπε ότι η ίδια του η μητέρα τον κατήγγειλε για ένα κείμενο που την είχε "παρενοχλήσει".


Νωρίτερα, ο Wayne Davies, θείος του εφήβου από την πλευρά του πατέρα του, έδωσε στοιχεία για τον Jack, που ζούσε στο σπίτι του στο Cwmbran πριν από το θάνατό του. Είπε ότι ο Jack κοιμόταν σε ένα καναπέ στο κάτω μέρος του σπιτιού, επειδή ο νεκρός πατέρας του κοιμόταν στο κρεβάτι στον επάνω όροφο, μετά την διάλυση του γάμου του. Ο θείος του, περιέγραψε τον Jack ως «ένα αξιόλογο νεαρό αγόρι που έδειξε τόσο πολύ θάρρος, αξιοπρέπεια και σεβασμό» και είπε ότι το σπίτι του στο Cwmbran ήταν η μόνη διεύθυνση "όπου ο Τζακ ένιωσε ότι θα μπορούσε να έρθει".

Νωρίτερα, η ανάκριση έδειξε ότι, όταν ο έφηβος επισκέφθηκε για πρώτη φορά το πατρικό του σπίτι στο Νιούπορτ, έκοψε τις φλέβες του. Εκείνη την εποχή η μητέρα του ήταν ακόμα στο νοσοκομείο και δεν είχε επιστρέψει για να ζήσει εκεί.

Μετά την από αυτή του την προσπάθεια αυτοκτονίας, ο Jack ειδοποίησε τη θεία του, Rachael Davies, με την αποστολή ενός κειμένου που έγραφε: "Rach, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν".


Ο εκπρόσωπος των ανακριτικών αρχών δήλωσε ότι, μετά την αυτοκτονία του πατέρα του, Darren Williams, οι σχέσεις ανάμεσα στη μητέρα του εφήβου και την οικογένεια του πατέρα είχαν γίνει "αφόρητες". Επίσης είπε ότι, μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Jack, δεν ήταν σε ολοκληρωμένο οικογενειακό περιβάλλον για κάποιο χρονικό διάστημα. Είχε χάσει τον πατέρα του, την πρόσβαση με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδελφό του Josh, με τους οποίους είχε ζήσει πριν από την τραγωδία.
"Δεν είχε καμία γνωστή οικογενειακή δομή για τη ζωή του", είπε.

πηγή: walesonline.co.uk


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.