Αγγλία: Πατέρας 2 παιδιών και μέλος της Fathers 4 Justice, έβαψε με σπρέι σπάνιο πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαμαρτυρόμενος για την Ημέρα του Πατέρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αγγλία: Πατέρας 2 παιδιών και μέλος της Fathers 4 Justice, έβαψε με σπρέι σπάνιο πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαμαρτυρόμενος για την Ημέρα του Πατέρα.

Η Είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου!
Η ζημιά, ήταν μέρος της διαμαρτυρίας της Ημέρας του Πατέρα.


Ένας 41χρονος διαζευγμένος πατέρας δυο κοριτσιών και μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Fathers 4 Justice, συνελήφθη χθες, για την ζημιά με σπρέι που προκάλεσε σε Βασιλικό σπάνιο εκθεσιακό πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ. 


Ο Tim Haries, 41 ετών, από το Doncaster στο South Yorkshire, θα παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο του Westminster Magistrates, κατηγορούμενος για ζημιές πάνω από £ 5.000.

Ο αγωνιστής πατέρας της Fathers4Justice, κατηγορείται ότι προσπάθησε να γράψει «Βοήθεια» (HELP) σε ολόκληρο τον καμβά του Βασιλικού πορτραίτου την Πέμπτη, όταν αυτό ήταν για επίδειξη στην Βουλή για λίγες μόνο εβδομάδες.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ


Αγγλία: Πατέρας 2 παιδιών και μέλος της Fathers 4 Justice, έβαψε με σπρέι σπάνιο πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαμαρτυρόμενος για την Ημέρα του Πατέρα.   Αγγλία: Πατέρας 2 παιδιών και μέλος της Fathers 4 Justice, έβαψε με σπρέι σπάνιο πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαμαρτυρόμενος για την Ημέρα του Πατέρα.




Ο κ. Haries, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, ταξίδεψε στο Λονδίνο, από το σπίτι του στο Doncaster για να πάρει μέρος σε μια πορεία διαμαρτυρίας της ομάδας Fathers4Justice.
Είναι χωρισμένος και έχει δύο κόρες ηλικίας δεκατριών και δέκα ετών.

Αγγλία: Πατέρας 2 παιδιών και μέλος της Fathers 4 Justice, έβαψε με σπρέι σπάνιο πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαμαρτυρόμενος για την Ημέρα του Πατέρα.   Ο Jolly Stanesby, των Fathers 4 Justice, δήλωσε ότι "το πορτρέτο της Βασίλισσας επιλέχθηκε επειδή  λειτουργεί ως «σύμβολο» και είναι στον τοίχο του κάθε οικογενειακού δικαστηρίου στη χώρα".


Είπε: «Χρειαζόμαστε ισότητα στα οικογενειακά δικαστήρια».

πηγή: dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.