Tον έδεσε του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκουπίδια !!! η ίδια του η γυναίκα

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Tον έδεσε του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκουπίδια !!! η ίδια του η γυναίκα

Ο λόγος ήταν μια λογομαχία


Ένοχη για βασανισμό και σκόπιμο ακρωτηριασμό κρίθηκε μια 50χρονη Αμερικανίδα από δικαστήριο της Καλιφόρνια, η οποία παρέσυρε στο κρεβάτι το σύζυγό της και αφού τον έδεσε του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο λόγος που οδήγησε την Κάθριν Κιου σε αυτή την αποτρόπαια πράξη ήταν μια λογομαχία με το σύζυγό της, για το αν θα φιλοξενούσαν ή όχι στο σπίτι τους έναν φίλο τους.

Για να τον εκδικηθεί η 50χρονη ετοίμασε το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2011 δείπνο στον 60χρονο άντρα της.

Στο φαγητό του όμως είχε ρίξει υπνωτικό, με αποτέλεσμα να νυστάξει γρήγορα και να πάει στο κρεβάτι. Καθώς αυτός κοιμόταν, η Κάθριν του έδεσε τα πόδια και τα χέρια, του κατέβασε το παντελόνι και με ένα μαχαίρι του έκοψε το πέος. 
Στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα, το πέταξε στα σκουπίδια και άναψε τον σκουπιδοφάγο, πολτοποιώντας το γεννητικό όργανο.

Στη συνέχεια, κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς ο σύζυγός της αιμορραγούσε ακατάσχετα. «Με δολοφόνησε εκείνο το βράδυ», δήλωσε αργότερα ο ίδιος.

Η ποινή της γυναίκας, που αντιμετωπίζει την ισόβια κάθειρξη, θα ανακοινωθεί στις 28 Ιουνίου.

πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.