Έρευνα: Δύο στα πέντε μωρά που γεννιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εκτός γάμου

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Έρευνα: Δύο στα πέντε μωρά που γεννιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εκτός γάμου

Δύο στα πέντε μωρά που γεννήθηκαν στην Ε.Ε. για το έτος 2011 ήταν εκτός γάμου, με τους αριθμούς να έχουν υπερδιπλασιαστεί από το 1990, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Το 1990, το 17% όλων των ζώντων γεννήσεων ήταν εκτός γάμου σε σύγκριση με το 27% το 2000 και 40% το 2011, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Eurostat για τα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε..

Η Ελλάδα κατέγραψε τις λιγότερες γεννήσεις (7,4%) εκτός γάμου το 1990, ενώ η Εσθονία είχε τις περισσότερες (59,7%).

Το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ποσοστό 47,3%, λιγότερες από τη Γαλλία (55,8%), αλλά πάνω από τη Γερμανία (33,9%).

Η ίδια έκθεση διαπίστωσε το υψηλότερο ποσοστό διαζυγίων για το 2011 στη Λετονία (τέσσερα διαζύγια ανά 1.000 άτομα), και το χαμηλότερο στη Μάλτα (λιγότερο από ένα).

Το 2012, για κάθε άτομο ηλικίας άνω των 65 ετών στην Ε.Ε., υπήρχαν τέσσερις άνθρωποι σε ηλικία εργασίας, σύμφωνα με την Eurostat.

πηγή: BBC

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.