Άτυχος πατέρας έχασε τη ζωή του, ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Άτυχος πατέρας έχασε τη ζωή του, ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

42χρονος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή προσπαθώντας να σώσει τον 12 χρονο γιό του.


Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία που «χτύπησε» μια πολύτεκνη οικογένεια στην περιοχή του Βενεράτου στο Ηράκλειο, όπου ένας 42χρονος και ο 12χρονος γιος του καταπλακώθηκαν από ένα τρακτέρ. 

Ο άτυχος πατέρας έχασε τη ζωή του, ενώ κατέβαλε συγκινητικές προσπάθειες να σώσει το παιδί του.

Ο 42χρονος, ο οποίος είχε άλλα τρία παιδιά, εργαζόταν σε μια οικοδομή έξω από την οποία είχε παρκάρει το τρακτέρ. Όταν ο γιος του προσπάθησε να ανεβεί στο βαρύ μηχάνημα, το είδε να παίρνει επικίνδυνη κλίση πάνω από το κενό και πήδησε πάνω του προσπαθώντας να τραβήξει το 12χρονο αγόρι για να μην παρασυρθεί. Όμως, το βάρος του άτυχου πατέρα επιτάχυνε την πτώση του τρακτέρ, το οποίο παρέσυρε και τους δυο!

Πατέρας και γιος εγκλωβίστηκαν κάτω από το τρακτέρ, έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα.
Ο κρότος του μηχανήματος που έπεσε κινητοποίησε τους νεαρούς θαμώνες μιας κοντινής καφετέριας οι οποίοι έτρεξαν στον τόπο του συμβάντος και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, χρειάστηκε να φτάσουν άνδρες της ΕΜΑΚ για να τους ανασύρουν. Το ανήλικο παιδί ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και το τσιμέντο του εδάφους.

Και οι δυο παρελήφθησαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου όμως ο 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 12χρονος γιος του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...

πηγή: gkourou.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.