Νορβηγία : Νηπιαγωγός έβαλε τους μαθητές της να γευτούν το αίμα της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Νορβηγία : Νηπιαγωγός έβαλε τους μαθητές της να γευτούν το αίμα της


Μια νηπιαγωγός στην Νορβηγία απολύθηκε αυτήν την εβδομάδα αφού πήγε ένα φιαλίδιο με το αίμα της στην τάξη της και επέτρεψε στα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής των εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου.Η νηπιαγωγός αυτή, η οποία εργαζόταν στην Σόλα, στην δυτική ακτή της Νορβηγίας, έφερε ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, και το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.

"Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε", δήλωσε στο Ρόιτερς η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν.

"Τότε αυτά την ρώτησαν 'πως το βγάζουμε;' και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της", πρόσθεσε.

"Οι γονείς αισθάνονται εξευτελισμένοι, είναι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι", υπογράμμισε.

Η Σέμε Άντερσεν πρόσθεσε εξάλλου ότι η νηπιαγωγός, η οποία ήταν προσωρινή υπάλληλος, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B μετά το περιστατικό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη, αλλά οι αρχές θεωρούν πολύ μικρό τον κίνδυνο μετάδοσης οποιασδήποτε λοίμωξης.

πηγή: http://www.newsit.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.