Γαλλία : Η Επανάσταση των Διαζευγμένων Μπαμπάδων ... ΑΡΧΙΣΕ !!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΑΤΕΡΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! 
Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ !!!


Η Επανάσταση των Διαζευγμένων Μπαμπάδων ... ΑΡΧΙΣΕ !!!

Αυτήν την είδηση δεν θα την δεις πουθενά !!! "άγνωστο" το γιατί ...

Εχθές και σήμερα κι άλλοι τρεις ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ Μπαμπάδες στην Γαλλία σκαρφάλωσαν για να διαμαρτυρηθούν για τα παιδιά τους, σε διαφορετικές περιοχές !!!





Μετά την Νάντη, το Μονπελιέ, την Σάρτρ, από εχθές μέχρι και σήμερα, άλλοι τρεις Γάλλοι μπαμπάδες ακολούθησαν τον ίδιο τρόπο διαμαρτυρίας .... σκαρφαλώνοντας σε γερανούς και πολιτιστικά κέντρα.

Istres, Bouches-du-Rhône


Εχθές στις 7-3-2013, στην πόλη Ιστρ (Istres, Bouches-du-Rhône) ένας 30χρονος πατέρας λίγο μετά τις 7 το βράδυ, ανέβηκε σε ένα γερανό για οικοδομικές κατασκευές για να διαμαρτυρηθεί για την δικαστική απόφαση που του απαγορεύει να δει τα παιδιά του και της ψευδής κατηγορίας της κακοποίησης των παιδιών του στην οποία στηρίχθηκε αυτή η δικαστική απόφαση.

Πείστηκε να κατεβεί κατόπιν διαπραγματεύσεων με την αστυνομία ότι η υπόθεση του θα επαναξεταστεί. Σύμφωνα με την Γαλλική εφημερίδα La Provence και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

ÉVRY ESSONNE

Σήμερα στις 8-3-2013 στις μια τα ξημερώματα, στην περιοχή ÉVRY ESSONNE, ένας ακόμη μπαμπάς, 27 ετών σκαρφάλωσε σε ένα γερανό για να διαμαρτυρηθεί για την δικαστική απόφαση που έδωσε την επιμέλεια του παιδιού του στην μητέρα, η οποία πήρε το παιδί του και ζει στο Μαρόκο, και ο ίδιος έχει να δει το παιδί του σχεδόν 3 χρόνια !!! Στην περιοχή πήγανε εκτός από την αστυνομία, ο Εισαγγελέας και ο Δήμαρχος του ÉVRY ο οποίος δήλωσε ότι ο πατέρας απαιτεί μια δέσμευση για να μπορέσει να ασκήσει το δικαίωμά του για πρόσβαση και επικοινωνία στο παιδί του, και τον προμήθευσαν με τροφή και νερό.

centre Georges-Pompidou

Η Διαμαρτυρία των Μπαμπάδων στην Γαλλία όμως συνεχίστηκε, μιας και σήμερα στις 11 το πρωί ένας άλλος πατέρας 45 ετών, σκαρφάλωνε επί ώρες την σκάλα για να φτάσει στην κορυφή του Κέντρου Πομπιντού (Georges Pompidou) για να διαμαρτυρηθεί και να δημοσιοποιήσει την μάχη που δίνει για την επιμέλεια των θυγατέρων του, απλώνοντας ένα πανό που έγραφε "ΤΟ ΕΝΝΟΩ"

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και επί τόπου κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ο Δήμαρχος της περιοχής IV και ο Διευθυντής του Κέντρου Georges Pompidou.
Κατόπιν διαπραγματεύσεων ο πατέρας κατέβηκε με την καθοδήγηση και την βοήθεια της πυροσβεστικής.   




πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), La Provence, http://www.grazia.fr, http://www.leparisien.fr




0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.