Διεστραμμένη μαμά τέρας πούλησε το μόλις 18 μηνών βρέφος της σε παιδόφιλο

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Διεστραμμένη μάνα τέρας πούλησε το μόλις 18 μηνών βρέφος της σε παιδόφιλο

Την "τιμητική" τους έχουν τον τελευταίο καιρό οι Μαμάδες ΤΕΡΑΤΑΕπιτέλους η Κακοποίηση των Παιδιών από τις ίδιες τους τις μητέρες άρχισε να βλέπει το φως της δημοσιότηταςΗ 24χρονη Νατίσα Χίλαρντ συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στην πολιτεία της Ιντιάνα με την κατηγορία ότι πούλησε το μόλις 18 μηνών βρέφος της σε παιδόφιλο για να γυρίσει εκείνος ταινία πορνό μαζί του.

Οι αρχές συνέλαβαν επίσης τον «αγοραστή» Κρίστοφερ Μπουρ με κατηγορίες για αγορά παιδιού ώστε να παράξει παιδική πορνογραφία, παιδική πορνογραφία και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους.

Οι ερευνητές του FBI είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες από μια επαγγελματία μασέζ που επισκεπτόταν ο Μπουρ, στην οποίο είχε προτείνει ο ίδιος να τον κινηματογραφήσει σε άσεμνες πράξεις με ανήλικο, ενώ όταν τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του της είχε δείξει ταινία ερωτικού περιεχομένου με ανήλικους.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ύψος της αμοιβής της μητέρας του παιδιού, ενώ ο ίδιος ο Μπουρ παραδέχθηκε ότι έχει κατεβάσει στο παρελθόν τέτοιο υλικό από το Διαδίκτυο, αλλά δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί, ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι όποιες πράξεις θα γίνονταν αφου το παιδί συμπλήρωνε τους τέσσερις μήνες ζωής.

πηγή: http://www.e-magazino.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.