Μυτιλήνη : Ήθελε να ξεκάνει τον σύζυγό της αργά και σταθερά ... με δηλητήριο !!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΤΣΙ ΜΑΣ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ" ... ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!

Μυτιλήνη : Ήθελε να ξεκάνει τον σύζυγό της αργά και σταθερά ... με δηλητήριο !!!

Το δηλητήριο που έβαζε στον σύζυγό της, θα του κατέστρεφε ένα-ένα τα ζωτικά του όργανα και θα τον οδηγούσε στον θάνατο


Γυναίκα-αράχνη δεν δίσταζε να βάζει μικροποσότητες δηλητηρίου στο φαγητό του άντρα της στην Μυτιλήνη, οδηγώντας τον έτσι...σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Οι προθέσεις της "μαύρης χήρας" αποκαλύφθηκαν όταν το υποψήφιο θύμα, επιχειρηματίας της Μυτιλήνης, άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τους γιατρούς με έντονους πόνους και ενοχλήσεις. Τα συμπτώματα εντάθηκαν και τα προβλήματα υγείας έγιναν σοβαρά.

Ένας γιατρός επέμενε ότι τα προβλήματα του ξεκινούσαν από την τροφή που κατανάλωνε, ενώ του επέστησε την προσοχή λέγοντας του ότι κινδύνευε σοβαρά η υγεία του.

Κάπως έτσι μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά του Μυτιληνιού, ο οποίος όταν επέστρεψε στο νησί αποφάσισε να καταστρώσει ένα σχέδιο: Θα παρακολουθούσε διεξοδικά τη γυναίκα του ώστε να δει αν του έριχνε κάτι στο φαγητό που του περνούσε τα προβλήματα.

Άναυδος έμεινε όταν τελικά διαπίστωσε ότι για τα συμπτώματα πράγματι έφταιγε η διατροφή του, αλλά το αίτιο δεν ήταν κάποιο καρύκευμα που του έπεφτε βαρύ στο στομάχι, αλλά δηλητηριώδες ουσίες σε μικρές ποσότητες, που του προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα υγείας και σιγά σιγά θα του κατέστρεφαν ένα-ένα τα ζωτικά όργανα και θα τον οδηγούσαν στον θάνατο.

πηγή: http://directnews.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.