Ο Εφιάλτης του κάθε γονέα! Σοκαριστικό Πείραμα - Βίντεο! Πως ένας άγνωστος μπορεί να απομακρύνει αθώα παιδιά από τους γονείς τους σε ένα πάρκο μέσα σε ...90 δευτερόλεπτα!


Ο Εφιάλτης του κάθε γονέα! Σοκαριστικό Πείραμα - Βίντεο! Πως ένας άγνωστος μπορεί να απομακρύνει αθώα παιδιά από τους γονείς τους σε ένα πάρκο  μέσα σε ...90 δευτερόλεπτα!

Σοκαριστικό πείραμα σε βίντεο, δείχνει πώς τα παιδιά ήταν στην θέση να απομακρυνθούν με έναν ξένο στο πάρκο ... και χρειάστηκαν μόλις 90 δευτερόλεπτα για να τα πείσει!


Έρευνα έδειξε πως προσεγγίζουν άγνωστοι, τα παιδιά  στο πάρκο, ενώ οι μητέρες τους - οι οποίες είχαν συμφωνήσει να λάβουν μέρος - ήταν τρομοκρατημένες.

Επτά από τα εννέα παιδιά συμφώνησαν να απομακρυνθούν, με τον ευχαριστό και φιλικό τρόπο του ενός αγνώστου άνδρα.

Οι γονείς καλούνται να υπενθυμίζουν στα παιδιά τους ότι όλοι οι ξένοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή και δεν είναι μόνο «τρομακτικοί οι χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων», αλλά συχνά ενεργούν με τρόπο φιλικό προσπαθώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους.




0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.