Τα 10 Προφίλ Γυναικών που είναι Ακατάλληλα Για Γάμο


Τα 10 Προφίλ Γυναικών που είναι Ακατάλληλα Για Γάμο


Η Αμερικανίδα σύμβουλος γάμου Samantha Daniels, έχοντας εκμαιεύσει πληροφορίες από αμέτρητους άνδρες στην πορεία της καριέρας της, έχει ετοιμάσει μία λίστα με τα πιο χαρακτηριστικά προφίλ των γυναικών που οι άνδρες αποφεύγουν να παντρεύονται.

Η αυταρχική

Η γυναίκα αυτή δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει τον έντονα δυναμικό της χαρακτήρα. Όταν ένας άνδρας την γνωρίζει για πρώτη φορά μπορεί ακόμα και να γοητευτεί από ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, δύσκολα όμως θα το αντέξει για πολύ. Όταν θα αρχίσει να νιώθει ότι έχει επιστρέψει στο σχολείο και ότι η γυναίκα που έχει δίπλα του διαρκώς του λέει τι να κάνει και πώς, το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξει γνώμη.

Η εκμεταλλεύτρια

Η γυναίκα αυτή πιστεύει ότι το να παίζει με τα συναισθήματα του άνδρα είναι ο τρόπος για να τον κάνει απόλυτα δικό της. Ωστόσο, ακόμα κι αν ο άνδρας μπορεί αρχικά να δει σαν πρόκληση μία «δύσκολη» γυναίκα, όταν συνειδητοποιήσει ότι την θέλει πραγματικά, δεν θα αντέξει στα παιχνίδια της. Κι αν εκείνη δεν τα σταματήσει, κάποια στιγμή... θα χάσει!

Η «θέλω-να-σε-αλλάξω»

Αμέτρητες είναι οι γυναίκες που ενώ ισχυρίζονται ότι αγαπούν τον άνδρα τους όπως ακριβώς είναι, προσπαθούν σιγά-σιγά και με τρόπο ύπουλο να αλλάξουν τα πάντα πάνω του και να τον κάνουν όπως τον έχουν φανταστεί. Ξεκινούν από την γκαρνταρόμπα του, συνεχίζουν με τα γούστα του στη μουσική... όμως τα δύσκολα έρχονται όταν στο στόχαστρο μπαίνουν οι φίλοι και τα χόμπι του. Εκεί, αν ο άνδρας δεν έχει τις δικές του ανασφάλειες που θα τον «κρατήσουν» με αυτή τη γυναίκα, το πιθανότερο είναι ότι θα «τσινήσει».

Η τρομερά ζηλιάρα

Η γυναίκα αυτή είναι συνέχεια στην «τσίτα» γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν. Ίσως επειδή έχει «καεί» πολλές φορές στο παρελθόν, είναι διαρκώς καχύποπτη για οτιδήποτε της φαίνεται κάπως περίεργο. Όταν ένας άνδρας τη γνωρίζει για πρώτη φορά, του δίνει την εικόνα της ανυπεράσπιστης, που έχει περάσει πολλά και προσπαθεί να την πείσει ότι αυτός δεν θα είναι σαν τους προηγούμενους. Όμως, όταν θα αρχίσει να τον κατηγορεί κάθε λίγο για τις παρασπονδίες του, εκείνος δεν θα έχει πλέον καμία επιλογή παρά να την αφήσει, γιατί δεν θα αντέξει να πληρώνει μια ζωή τις αμαρτίες των άλλων.

Η «ζω-και-υπάρχω-για-εσένα»

Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνδρα να παντρευτεί, ακόμα και να κάνει σχέση, με μία τέτοια γυναίκα. Στην αρχή γοητεύεται από το πόσο ερωτευμένη δείχνει μαζί του, αλλά πολύ σύντομα αρχίζει να κουράζεται και να νιώθει πως πνίγεται από αυτήν. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει και άλλα ενδιαφέρονται στη ζωή της και όχι απλά να περιμένει τον άνδρα της να επιστρέψει από τη δουλειά για να αποκτήσει ενδιαφέροντα.

Η «έχω-θέματα-με-τον-μπαμπά-μου»

Η γυναίκα αυτή συνήθως βγαίνει με μεγαλύτερους άνδρες και βαθιά μέσα της αναζητά πάντα την πατρική φιγούρα, όχι έναν εραστή ή σύζυγο. Στην αρχή ο άνδρας που θα βρεθεί δίπλα της θα γεμίσει αυτοπεποίθηση από το γεγονός ότι εκείνη θα ζητά την άποψη και την έγκρισή του για το κάθε τι. Αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι θέλει να κάνει σεξ με μία πραγματική γυναίκα, και όχι με κάποια που έχει κολλήσει στην εποχή της εφηβείας της, περιμένοντας διαρκώς τη φροντίδα του μπαμπά της.

Η κολλημένη με τη μαμά της

Η γυναίκα αυτή έχει τη μαμά της πρώτη στις ταχείες κλήσεις του κινητού της και δεν παίρνει καμία απόφαση ή δεν κάνει τίποτα χωρίς να την συμβουλευτεί. Όταν ένας άνδρας την γνωρίζει για πρώτη φορά μπορεί και να θεωρήσει ότι είναι ωραίο που έχει τόσο στενές σχέσεις με την οικογένειά της, όμως σύντομα θα καταλάβει την υπερβολή του πράγματος. Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει να ορίζει τη ζωή του η πεθερά του.

Η κουτσομπόλα

Η γυναίκα αυτή είναι η προσωποποίηση του κουτσομπολιού. Λατρεύει να μαθαίνει και να μιλά για τις ζωές των άλλων, διάσημων και μη, και δύσκολα βάζει φραγμούς ακόμα και στις πιο προσωπικές τους ιστορίες. Στην αρχή ένας άνδρας μπορεί να διασκεδάσει μαζί της. Όμως σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται τι μπορεί να λέει αυτή η γυναίκα πίσω από την δική του πλάτη.

Η «τα-θέλω-όλα»

Στη γυναίκα αυτή δεν αρκεί τίποτα. Θέλει να είναι τουλάχιστον εξίσου καλή με όλους σε όλα. Μιλά διαρκώς για αυτά που έχουν οι άλλοι και για αυτά που κάνουν οι άλλοι. Με τον τρόπο αυτό ασκεί υποσυνείδητα πίεση στον σύντροφό της, ο οποίος κάποια στιγμή αγανακτεί με το γεγονός ότι εκείνη δε μπορεί να εκτιμήσει αυτά που έχουν και διαρκώς εύχεται να ήταν κάποια άλλη.

Η «κακόκεφη»

Είναι από τις γυναίκες που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Που πάντα έχουν προβλήματα, τα οποία υπερβαίνουν όλων των υπολοίπων και τους είναι αδύνατο να χαρούν με οτιδήποτε. Είναι σοβαρή, κατά κανόνα ορθολογίστρια και εύστροφη, όμως για να γελάσει το χειλάκι της πρέπει να έχει πιει δύο λίτρα κρασί. Και μπορεί το προφίλ αυτό να φαντάζει αρχικά κάπως... σοφιστικέ, αλλά ποιος άνδρας θέλει δίπλα του την προσωποποίηση της μιζέριας; Δεν αρκούν οι δυσκολίες που έτσι κι αλλιώς όλοι μας αντιμετωπίζουμε;

πηγή: briefingnews.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.