ΣΟΚ! Ενήμερες οι εισαγγελικές αρχές της Πάτρας από τον Σεπτέμβριο του 2012! για την μάνα-τέρας που σκότωσε το βρέφος της!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

ΣΟΚ! Ενήμερες οι εισαγγελικές αρχές της Πάτρας από τον Σεπτέμβριο του 2012! για την μάνα-τέρας που σκότωσε το βρέφος της!


Όπως αναφέρει το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημέρωσε στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα παιδιά της οικογένειας, η Εισαγγελία...κώφευσε! Το γιατί...ίσως επειδή εφαρμόζεται η συνήθης πρακτική στην Ελλάδα ότι "η μητέρα έχει πάντα δίκιο".




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2013

Δύο μηνών βρέφος, κατέληξε στο Αλεποχώρι Τριταίας
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε στις

25 Σεπτεμβρίου 2012 με 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
για τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα παιδιά της οικογένειας



Αναφορικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 2 μηνών βρέφους στο Αλεποχώρι Τριταίας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ήθελε να ενημερώσει ότι από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται και στην από 25 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 253005/α.σ. κατόπιν τηλεφωνήματος στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα  Παιδιά SOS 1056» του Οργανισμού,  «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» είχε ενημερώσει για τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών με την ένδειξη του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ζητώντας ταυτόχρονα την τάχιστη παρέμβαση των αρχών και τη διερεύνηση της σοβαρότητας της κατάστασης για την προστασία των παιδιών, σύμφωνα και με το άρθρο 1532 επ. Α.Κ..

Αξίζει να σημειωθεί πως ενήμερο ήταν και το Α. Τ. Χαλανδρίτσας, περιπολικό του οποίου τμήματος μετέβη στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 στην οικία της οικογένειας διαπιστώνοντας πως τα παιδιά διέτρεχαν κίνδυνο.

Χθες, τα δυο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν εντολής της Εισαγγελείας Πατρών θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αίσθημα υπευθυνότητας και πρωταρχικό μέλημα την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, ενημερώνει πως υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες σε εξέλιξη που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και κινητοποίησης και πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε παιδί που κινδυνεύει.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.