ΣΟΚ ! Οι Σαδιστικές μέθοδοι ανατροφής των παιδιών, είναι απολύτως φυσιολογικές στις ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΣΟΚ ! Οι Σαδιστικές μέθοδοι ανατροφής των παιδιών, είναι απολύτως φυσιολογικές στις ΗΠΑ.

Περισσότερο από περίεργη είναι η μέθοδος "εκπαίδευσης" (περισσότερο σαν βασανιστήριο), η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κατά τη διάρκεια δοκιμών της σε θετούς γονείς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αποδεικνύεται, αυτή η "θεραπεία" συνιστάται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να καταστείλουν τη βούληση των θετών παιδιών και να τα "συνδέσουν" με τους θετούς γονείς. Οι οπαδοί αυτής της πρακτικής την έχουν ήδη υποστηρίξει ενεργά και προσπαθούν να την προωθήσουν στη Ρωσία.


Η Jessica Bigley έγινε διάσημη σε μια νύχτα όχι μόνο στην περιοχή της Αλάσκας, αλλά και πολύ πέρα ​​από τα σύνορά της. Όλα χάρη σε ένα βίντεο στο σπίτι, το οποίο έστειλε σε μια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή. Οι σκηνές αυτές δείχνουν την γυναίκα να κάνει το θετό παιδί της από τη Ρωσία, να ξεπλύνει το στόμα του με καυτή σάλτσα πιπεριάς, που του απαγόρευε να τη φτύσει. Στη συνέχεια, έκανε το παιδί να σταθεί κάτω από ένα κρύο ντους. Το αγόρι ακούγεται να ουρλιάζει και να παρακαλάει τη γυναίκα να σταματήσει τα βασανιστήρια. 

Δείτε το Σοκαριστικό Βίντεο:



Ενώ παρακολουθούσαν αυτό το βίντεο, πολλές γυναίκες στο στούντιο έκλαιγαν. Ο Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Pavel Astakhov, έκανε σύγκριση με τις σκηνές στο βίντεο, με τα "βασανιστήρια των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο". Η Jessica ήταν πολύ έκπληκτη όταν, αντί να εκτιμηθούν οι μέθοδοί της στην «εκπαίδευση» αυτή, καταδικάστηκε. Είπε ότι έκανε πράγματα που ένας εμπειρογνωμόνων της συνέστησε να κάνει. Το δικαστήριο έλαβε αυτούς τους παράγοντες υπόψη και καταδίκασε την θετή μητέρα, σε μόλις έξι μήνες με αναστολή και σε πρόστιμο 2.500 δολαρίων.

Οι Leszczynskis, επίσης, τιμωρήθηκαν για κατάχρηση των τριών κοριτσιών τους, τα οποία τα υιοθέτησαν από τη Ρωσία. Τους ανάγκασαν να τρέξουν για δεκάδες χιλιόμετρα, να κάνουν push-up σε μια σανίδα, έτσι ώστε τα κορίτσια είχαν τις γροθιές τους παραμορφωμένες. Επίσης, έκαναν τα παιδιά να σταθούν στο κεφάλι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα εξέθεσε σε κρύο ντους. Για το παραμικρό αδίκημα, οι γονείς έστελναν τα κορίτσια να κοιμηθούν σε ένα σκυλόσπιτο. Ένα από τα κορίτσια έπαθε σχεδόν ασφυξία από το νερό: όταν την τιμώρησαν για το αργό κούρεμα του γκαζόν, οι γονείς την στόχευαν με ένα σωλήνα νερού στα μάτια.

Τέλος, οι Cravers καταδικάστηκαν σε λίγους μόνο μήνες στη φυλακή, αν και ο υιοθετημένος γιος τους Ivan (Vanya) Skorobogatov, εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από την ασυμβίβαστη ζωή μαζί τους.

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις (στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές περισσότερες τέτοιες ιστορίες) έχουν κάτι κοινό. Απεικονίζουν βάναυσα ​​και εντελώς άγρια την ​​στάση που ασκείται προς την υιοθετημένα παιδιά, καθώς και οι μαλακές ποινές που φαίνεται να είναι απαράμιλλες για την διαπραχθείσα παράβαση. Σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την οργάνωση Γονείς Κατά της Οικογενειακής Βίας (Parents Against Domestic Violence) που έχει έδρα στις ΗΠΑ, τα περιστατικά της κακοποίησης των παιδιών συνεπάγονται ποινή τουλάχιστον τριών ετών στη φυλακή. Ωστόσο, όταν πρόκειται για υιοθετημένα παιδιά από τη Ρωσία, οι όροι δεν ισχύουν στραφούν σε αυτά.

Το φαινόμενο αυτό έχει μια εξήγηση. Λέγεται Σύνδρομο Έλλειψης-της-Συνδέσεως. Η διάγνωση αυτή, μαζί με το σύνδρομο του αλκοολισμού, αποδίδεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα υιοθετημένα παιδιά, ειδικά σε αυτά που έχουν υιοθετηθεί από τη Ρωσία.

Οι προαναφερθέντες φρικιαστικές ιστορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα των Advocates for Children in Therapy - μια Αμερικανική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ιδρύθηκε από κορυφαίους εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ, στον τομέα της ψυχολογίας του παιδιού και της ψυχιατρικής, με σκοπό την καταπολέμηση των ψευδο-επιστημονικών θεωριών, επικίνδυνες για την παιδική ζωή και την υγεία.



Μία από τις πιο κοινές θεωρίες του είδους αυτού, είναι γνωστή ως Attachment Therapy. Τα βίντεο στην ιστοσελίδα των  Advocates for Children in Therapy, αποδεικνύει τις μεθόδους αυτής της «θεραπείας»
Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ένα επτάχρονο κοριτσάκι, που αναγκάζεται να ξαπλώσει σε ένα χαλί. Μια μεγάλη γυναίκα (που ζυγίζει περίπου 100 κιλά) βρίσκεται πάνω της. Οι κραυγές του κοριτσιού από τον πόνο, που δύσκολα μπορεί να αναπνεύσει. Η γυναίκα ακούγοντας τις φωνές της λέει: «Θα σταματήσεις να συμπεριφέρεται έτσι;".

Δείτε το Βίντεο του Αίσχους:


περισσότερα βίντεο στην ιστοσελίδα: http://www.childrenintherapy.org/videos.html


Όταν συζητάμε για την απαγόρευση σχετικά με την υιοθέτηση των ορφανών της Ρωσίας από τους Αμερικανούς, οι ψυχολόγοι, οι οποίοι επικρίνουν τις μεθόδους αυτές της Attachment Therapy, έγραψαν σε πίνακες συζητήσεων, ότι η πλειοψηφία των τραυματισμών και των θανάτων μεταξύ των παιδιών που εγκρίθηκαν από τη Ρωσία συνδέονται με τη χρήση αυτής της «θεραπείας».

Το γεγονός είναι ότι οι οπαδοί αυτής της πρακτικής, επιμένουν ότι όλα τα θετά παιδιά υποφέρουν από το σύνδρομο διαταραχής σύνδεσης - δεν έχει σημασία σε ποια ηλικία αυτά βρίσκονται σε ένα ορφανοτροφείο. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς δεν πρέπει να κατηγορούνται ότι δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια επαφή με αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά πάντα φταίνε.

Η Bigley, οι Cravers, και οι Leszczynskis - όλοι τους ζήτησαν συμβουλές και βοήθεια από τους ψυχολόγους που εξασκούν την μέθοδο Attachment Therapy. Μπορεί κάποιος να πει, ότι οι γονείς δεν είναι πραγματικά οι ένοχοι, επειδή έμαθαν αυτές τις σαδιστικές μεθόδους από ειδικούς.

Επίσης, τους συστάθηκε στο να αφήσουν τα θετά παιδιά να λιμοκτονήσουν, να τα τυλίξουν σε ένα χαλί και να καθίσουν πάνω τους (όπως στα βίντεο που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Advocates for Children in Therapy).

ΣΟΚ ! Οι Σαδιστικές μέθοδοι ανατροφής των παιδιών, είναι απολύτως φυσιολογικές στις ΗΠΑ.
"Οι δραστηριότητες αυτές δεν έχουν καμία επιστημονική βάση. Οι περιγραφόμενες μέθοδοι αυτής της« Θεραπείας »είναι πέρα ​​από την ανθρώπινη συμπεριφορά σε ένα ανθρώπινο ον, που συνδέονται με τη βία, τόσο τη σωματική όσο και την ηθική. Τα αποτελέσματα αυτών των ασκήσεων, οδήγησαν σε πολλούς θανάτους. - Έξι παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 ετών έχασαν τη ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τις μεθόδους για να σπάσουν την προσωπικότητα των παιδιών βάναυσα", είπε η ψυχολόγος Tatiana Kuzmishina στο Pravda.Ru.

Η ιστοσελίδα των Advocates for Children in Therapy γράφει ότι η Attachment Therapy, σήμερα αντιπροσωπεύει την πιο επικίνδυνη μορφή της απάτης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τα πιο ανυπεράσπιστα και ευάλωτα παιδιά, που ζουν σε ιδρύματα επιμέλειας, με ανάδοχες οικογένειες, αυτή η ψευδο-θεραπεία είναι μια αφόρητη ταλαιπωρία. 
Πώς η πρόταση του φόβου, της πείνας, του πόνου και της ταπείνωσης μπορεί να οδηγήσει σε σύνδεση (Attachment), την πίστη, την αγάπη; 
Πώς μπορούν όλα αυτά να κάνουν ένα παιδί ευτυχισμένο;

Πριν από ένα χρόνο, ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές αυτής της "θεραπείας" - η Nancy Thomas - δίδαξε στο Yekaterinburg της Ρωσίας. Στην ιστοσελίδα του τοπικού δημόσιου οργανισμού, ήταν ως "ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της έγκαιρης σύνδεσης και οικογενειακής θεραπείας". Οι ανάδοχοι γονείς και οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών για τα παιδιά, κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη.

Η Advocates for Children in Therapy είπε ότι πριν από την ανάπτυξη της αγάπης για τις μεθόδους της Attachment Therapy, η Nancy Thomas ήταν λάτρης των σκύλων αναπαραγωγής. Δεν αποτελεί έκπληξη, που συνιστά, για παράδειγμα, τα ακόλουθα σε μία από τις ομιλίες της: "Το παιδί μπορεί να βγεί εντελώς εκτός ελέγχου κατά καιρούς, στη συνέχεια καθόμαστε πάνω στο παιδί. Πριν από αυτό, συνήθιζα να κάνω ότι κάνω σε σκύλους,.. και ήταν πολύ πιο επικίνδυνο, με τα δόντια και τα νύχια τους, από ότι με ένα παιδί. Παίρνω ένα καλό βιβλίο και το διαβάζω, ενώ κάθομαι σε ένα παιδί".

Η «ειδικός» είπε επίσης ότι η πλειοψηφία των υιοθετημένων παιδιών "εργάζονται για το διάβολο και  προσεύχονται στον διάβολο".

Οι επαγγελματίες αυτής της μεθόδου υποστηρίζουν επίσης, ότι τα παιδιά χωρίς αυτή τη "θεραπεία" θα γίνουν ψυχοπαθείς δολοφόνοι και "Χίτλερ".

ΣΟΚ ! Οι Σαδιστικές μέθοδοι ανατροφής των παιδιών, είναι απολύτως φυσιολογικές στις ΗΠΑ.
Μία από αυτές τις θετές μητέρες, οι οποία έλαβε συστάσεις από τους "ειδικούς" της Attachment Therapy, κάλεσε την αστυνομία και παρέδωσε το υιοθετημένο πέντε ετών παιδί της σε ορφανοτροφείο, όταν είδε ένα μαχαίρι κουζίνας στα χέρια του παιδιού. Η γυναίκα υπέθεσε ότι το παιδί επρόκειτο να την σκοτώσει.

Πολλές χώρες που «παρέχουν» τα παιδιά τους στην αγορά υιοθεσίας, έχουν αρχίσει να εισάγουν περιορισμούς στον τομέα αυτό.

Το 2007, υπήρχαν 4.726 παιδιά που εξάχθηκαν από τη Γουατεμάλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2009, ο αριθμός μειώθηκε σε 754, το 2011 ήταν μόνο 32. Το Βιετνάμ, απαγόρευσε επίσης την "εξαγωγή" των παιδιών του. Το 2007, οι πολίτες των ΗΠΑ υιοθέτησαν 828 παιδιά από το Βιετνάμ, το 2010 μόλις 9, το 2011 κανένα. Ακόμη και οι κινεζικές εξαγωγές των παιδιών στις ΗΠΑ έχουν μειωθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2010, ο γνωστός Αμερικανός ειδικός στον τομέα της παιδικής ψυχολογίας και της ψυχιατρικής, ο καθηγητής Jean Mercer, έγραψε σε μια ανοικτή επιστολή προς τον Ρώσο Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σχετικά με την ανάγκη για ένα μορατόριουμ για τις υιοθεσίες των Ρωσικών ορφανών από πολίτες των ΗΠΑ. Ο λόγος - πάρα πολλά τραύματα και θανάτους μεταξύ των θετών παιδιών από τη χρήση της μεθόδου Attachment Therapy.

πηγή: pravda.ru

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.