1ο Ελληνικό Ανοιχτό Φεστιβάλ Παραμυθιού, από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013, στο Νέο Άλσος Περιστερίου.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

1ο Ελληνικό Ανοιχτό Φεστιβάλ Παραμυθιού, από τις  27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013, στο Νέο Άλσος Περιστερίου.

Ο Δήμος Περιστερίου και τη Λέσχη Παραμυθιού «Κόκκινη κλωστή δεμένη» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου, πρωτοπόροι διοργανώνουν το 1ο Ελληνικό Ανοιχτό Φεστιβάλ Παραμυθιού, από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013, στο Νέο Άλσος Περιστερίου.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πρωινά, γεμάτα παραμύθια και παράλληλες εκδηλώσεις, για μαθητές Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. 

Οι δράσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουνίου με αφηγήσεις και εκδηλώσεις από το πρωί μέχρι και το απόγευμα. Ολονύχτια μαραθώνια αφήγηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή. Οι αφηγήσεις παραμυθιών θα αφορούν παιδιά και ενήλικες.

Απευθύνουμε Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε όλα τα σχολεία Δημόσια-Ιδιωτικά, Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης


• για παρακολούθηση παραμυθιών και παράλληλες εκδηλώσεις από τους μαθητές τους. 

• για συμμετοχή στο Διαγωνισμό αφίσας του Φεστιβάλ από τους μαθητές. 

• σε διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού από μαθητές και δημοσίευση των καλύτερων.

• για αφήγηση παραμυθιών από τα ίδια τα παιδιά στο χώρο του Άλσους.

Όσα σχολεία επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.


Τα απογεύματα του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εισηγήσεις-εργαστήρια-παρουσιάσεις-διαλέξεις που απευθύνονται σε ενήλικο ακροατήριο.

Απευθύνουμε π ρ ό σ κ λ η σ η προς αφηγητές για εθελοντική συμμετοχή στο φεστιβάλ.


Όσοι αφηγητές/αφηγήτριες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά με ελληνικά λαϊκά παραμύθια στο «1ο Ελληνικό Ανοιχτό Φεστιβάλ Παραμυθιού» που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Άλσος του Δήμου Περιστερίου, παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό τους σημείωμα με φωτογραφία τους και συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί στο mail της Βιβλιοθήκης Περιστερίου: info@dvivlper.gr ή στο fax:2105716069 ή να τα καταθέσουν προσωπικά στο χώρο της Βιβλιοθήκης: Ανδριανουπόλεως & Σκρα 62, Περιστέρι το αργότερο έως Πέμπτη 18 Απριλίου 2013. 

Ώρες Λειτουργίας Βιβλιοθήκης: 9.00-15.00μμ. καθώς και απογεύματα Δευτέρα-Τετάρτη & Παρασκευή 17.00-20.00 μ.μ. 
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας αποστολής των βιογραφικών και θα ακολουθήσει προσωπική επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους.

πηγή: www.dvivlper.gr0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.