Αστυνομικός και Πατέρας δυο παιδιών αυτοκτόνησε στα Χανιά.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αστυνομικός και Πατέρας δυο παιδιών αυτοκτόνησε στα Χανιά.


Ο αυτόχειρας αστυνομικός άφησε ορφανά δύο ανήλικα παιδιά - Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής που ήταν προσωπικός φίλος του 45χρονου...


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός των ΤΑΕ Χανίων, 45 ετών, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αυτοπυροβολήθηκε στο χώρο του νοσοκομείου Χανίων, έξω από το νεκροτομείο του Ιδρύματος στο χώρο αναμονής.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Τραγική λεπτομέρεια όμως είναι ότι ο ιατροδικαστής συνδέονταν με φιλική σχέση με τον αυτόχειρα, γεγονός που τον έχει συγκλονίσει και σε ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση, όπως δήλωσε στο flashnews.gr διενήργησε τη νεκροψία στον αγαπημένο του φίλο.

Ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι ο 43χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ήταν πάντα η χαρά της παρέας και για αυτό το λόγο το περιβάλλον του είναι συντετριμμένο από την αναπάντεχη είδηση. Ο κ. Μπελιβάνης δήλωσε ότι στο σημείο που βρέθηκε ο 43χρονος, έξω από το νεκροτομείο, στο ισόγειο του Νοσοκομείου και μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει στο απονενοημένο.

Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε μια φορά στο κεφάλι με κοντόκανο πολεμικό πιστόλι, περίπου στις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης (11-06-2013) ενώ η νεκροψία - νεκροτομή θα ολοκληρωθεί αργά τα μεσάνυχτα. Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα προανάκρισης προκύπτει ότι ο 43χρονος μπήκε στο Νοσοκομείο μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα και κατευθύνθηκε στο χώρο έξω από το νεκροτομείο αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του.
newsit.gr

πηγή: gkourou.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.