Μητέρα ΤΕΡΑΣ, έριξε την μόλις έξι ημερών κόρη της από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας! με το πρόσχημα της επιλόχειας κατάθλιψης!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μητέρα ΤΕΡΑΣ, έριξε την μόλις έξι ημερών κόρη της από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας! με το πρόσχημα της επιλόχειας κατάθλιψης!


Η ψυχολόγος που παρακολουθεί την μάνα-τέρας, είχε αντίθετη άποψη, αφού όπως δήλωσε στο δικαστήριο, η μητέρα ήξερε ακριβώς ότι ήθελε να σκοτώσει το παιδί της γιατί απλά δεν το άντεχε!


Μια «μητέρα» ΤΕΡΑΣ, έριξε την μόλις έξι ημερών κόρη της από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία έμενε στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το μωρό κατάφερε να επιζήσει με πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την προσγείωση της σε ένα κάδο σκουπιδιών ο οποίος βρισκόταν, για καλή της τύχη, στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Η μητέρα, που βρέθηκε χτες ενώπιον του δικαστηρίου, αρνήθηκε το γεγονός λέγοντας ότι έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Η ψυχολόγος όμως που παρακολουθεί την 25χρονη Ινδή, είχε αντίθετη άποψη αφού όπως δήλωσε στο δικαστήριο, η μητέρα ήξερε ακριβώς ότι ήθελε να σκοτώσει το παιδί της γιατί απλά δεν το άντεχε!

Στο σύζυγο της είπε ότι το μωρό το είχαν απαγάγει και δεν του αποκάλυψε τη φρικτή αλήθεια. Λίγο αργότερα όμως ο ίδιος ανακάλυψε το μωρό τυλιγμένο σε μια ροζ κουβέρτα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Το μωρό βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση αφού λόγω της πτώσης, έχει υποστεί βλάβες στον εγκέφαλο της.

πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.