ΣΟΚ : Μητέρα ΤΕΡΑΣ στραγγάλισε τον οκτάχρονο γιο της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΣΟΚ : Μητέρα ΤΕΡΑΣ στραγγάλισε τον οκτάχρονο γιο της

Μια μητέρα από την Κεντρική Βοημία, συνελήφθη την Τετάρτη από τις Τσεχικές αρχές, με την κατηγορία ότι στραγγάλισε τον μόλις 8χρονο γιο της.


Σύμφωνα με τις αρχές, η αυτοψία έδειξε ότι το παιδί είχε στραγγαλιστεί και η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση, άγνωστα όμως παραμένουν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Στο σχολείο που πήγαινε το παιδί, οι συμμαθητές του έφτιαξαν ένα μνημείο και εναποθέτουν καθημερινά φωτογραφίες, κεριά και λουλούδια.

"Δεν ήταν προβληματικό παιδί, ακριβώς το αντίθετο, ήταν χαμογελαστό, ευγενικό και βοηθούσε τα άλλα παιδιά. Αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο, πώς να το εξηγήσουμε στα άλλα παιδιά και τους συμμαθητές του και στο μεγαλύτερο αδελφό του όταν θα γυρίσει στο σχολείο", δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου που φοιτούσε το άτυχο παιδί.

πηγή: Novinky.cz

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.