ΣΟΚ : 38χρονος Πατέρας δυο παιδιών αυτοκτόνησε στην Πάτρα

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Συγκλονίζει η αυτοκτονία του νεαρού πατέρα δύο παιδιών την Πάτρα 


Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό του, το τελευταίο του σημείωμα...

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 38χρονου που έπεσε χθες νωρίς το πρωί με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος της οδού Γούναρη, καθώς οι λιμενικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα σημείωμα.

Σε αυτό άλλωστε συνέκλινε από χθες και η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, κατά την οποία ο νέος άνδρας ξεκίνησε από το χώρο του Συνεδριακού και χωρίς να αλλάζει πορεία έπεσε στη θάλασσα, διατηρώντας σταθερή ταχύτητα 50-60 χλμ., χωρίς να φρενάρει καθόλου.

Ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.