ΒΙΝΤΕΟ : Ο Γολγοθάς του Χωρισμένου Πατέρα, στην εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι στο MakedoniaTV

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΒΙΝΤΕΟ : Ο Γολγοθάς του Χωρισμένου Πατέρα, στην εκπομπή  "Κορίτσια για Σπίτι" στο MakedoniaTV

Κι όμως, ο πατέρας που μιλάει στο βίντεο που ακολουθεί μέσα στον ελάχιστο χρόνο των 2 λεπτών, ήταν αφοπλιστικότατος και περιέγραψε την ωμή πραγματικότητα που βιώνει ο κάθε Έλληνας διαζευγμένος πατέρας από την δικαιοσύνη.Από την άλλη πλευρά η δικηγόρος που καλείται να πει την άποψη της στην εκπομπή, "χρυσώνει το χάπι" της ανισότητας, του εξευτελισμού και της αδικίας που υφίσταται ο Έλληνας Μπαμπάς, δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι οι επιμέλειες δίνονται σε μεγάλο ποσοστό στις μητέρες διότι "...έτσι είναι η κοινωνία μας φτιαγμένη...".

ΌΧΙ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ 
... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!

Λες και δεν ξέρει όλη η κοινωνία ότι, ο μόνος που ταλαιπωρείται και κατηγορείται ψευδώς από την διαδικασία του διαζυγίου και της επιμέλειας του παιδιού είναι ο Πατέρας, κι αν τολμήσει και παραπονεθεί ... ΟΥΑΙ κι αλίμονο του !!!

Είναι καιρός να αναλάβουν οι δικηγόροι, δικαστές, νομοθέτες τις ευθύνες τους, για την παρούσα κατάσταση που επικρατεί και ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ τα παιδιά από τον Πατέρα τους, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ τον Γονέα Πατέρα και μεταχειρίζεται ΑΝΙΣΑ τον Έλληνα Μπαμπά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.