Με πόσους άνδρες έχει βγάλει τα μάτια της η μέση Ελληνίδα

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Με πόσους άνδρες έχει βγάλει τα μάτια της η μέση Ελληνίδα

Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο, όχι έναν, ούτε δυο, ούτε και τρεις...αλλά 10 !!! σεξουαλικούς συντρόφους. Ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο των υπολοίπων Ευρωπαίων Γυναικών.Η έρευνα της Durex παρουσιάζει την πραγματική εικόνα των Ελληνίδων, που έχουν κάνει το σώμα τους "ναό" της ακολασίας, και όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.

Το 38%, των δήθεν που πιστεύαμε, συντηρητικών και άσπιλων Ελληνίδων, δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει.

Με το δίκιο τους βέβαια, καθώς ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.

Ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες.
Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.