Τα συναισθήματα των Παιδιών των Διαζυγιων

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τα συναισθήματα των Παιδιών των Διαζυγιων

Το περασμένο Σάββατο ρώτησα την μόλις 3 ετών κορούλα μου, λίγο πριν της βάλω τα παπουτσάκια της και το μπουφανάκι της, για να την ετοιμάσω για το ταξίδι της επιστροφής στην μητέρα της, αν θα ήθελε να μείνει μια ακόμη μέρα με το μπαμπά και να ρωτήσουμε πρώτα την μαμά της, το προσωπάκι της φώτισε ολόκληρο και χαμογελώντας ειπε..."ΝΑΙΙΙΙΙ".


Πώς όμως θα μπορούσα να της εξηγήσω, ότι αν την επέστρεφα έστω και 5 λεπτά αργότερα, θα ήμουν "εγκληματίας" και δεν θα την έβλεπα ξανά.

Πώς θα μπορούσα να εξηγήσω στο ίδιο μου το παιδί ότι, η ίδια του η μητέρα με σέρνει στα δικαστήρια εδώ και 2 χρόνια και ψάχνει αφορμή για να μου κάνει άλλα τόσα.

Πώς μπορώ να εξηγήσω σε αυτή την αθώα ψυχούλα ότι, είμαι αναγκασμένος να την πηγαίνω πίσω και δεν την διώχνω επειδή δεν την αγαπάω ?

Τα παιδιά των διαζυγίων δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί, αξίζει τον κόπο να το δείτε.



0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.