Εκσυγχρονισμό του Οικογενειακού Δικαίου ζητούν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, οι Βουλευτές Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ - Γ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ !ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ 


ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ - Γ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Μετά από την πλήρη ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που επιδεικνύει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην από 5-11-2012 Επερώτηση των Βουλευτών Γιάννη Δημαρά - Γαβριήλ Αβραμίδη, οι ίδιοι Βουλευτές επανέρχονται, με νέο ερώτημα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.



Η πλήρης αδιαφορία και αναλγησία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για επίλυση των προβλημάτων των διαζευγμένων με τεράστιο αντίκτυπο στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ, επαναφέρει τους Βουλευτές     κ. Γιάννη Δημαρά και κ. Γαβριήλ Αβραμίδη, που ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα χιλιάδες ζευγάρια των διαζυγίων, και επανέρχονται με την Ερώτηση τους.

"Κύριε Υπουργέ επανακαταθέτουμε την από 5-11-12, Αρ. πρωτοκολ.3727 ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα απαντηθεί κατά παρέκκλιση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, στην οποία αναφέραμε τα εξής:........."  


  1. Υπάρχει η πολιτική βούληση εκσυγχρονισμού του οικογενειακού δικαίου προς την κατεύθυνση όλων των παραπάνω υφιστάμενων ατελειών του ?
  2. Μελετάται η θέσπιση οικογενειακού διαμεσολαβητή, ο οποίος πέραν των διαζυγίων θα επιλαμβάνεται την επίλυση των επιμέρους διαφορών των υποθέσεων αυτών, όπως:                                          
  3. α) πρόβλεψη ειδικής ποινικής διάταξης για την με πρόθεση παρεμπόδιση της επικοινωνίας του ενός γονέα από τον άλλο
  4. β) ισότητα δικαιωμάτων γονέων με παιδιά εκτός γάμου σε αντιστοιχία με τους έχοντες παιδιά εντός γάμου ? "

Παραθέτουμε αυτούσια την ερώτηση των δυο Βουλευτών απευθυνόμενη προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, με ημερομηνία 30-1-2013, Αρ. Πρωτοκολ. 6505

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ - Γ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.