ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

Το ακούσαμε κι αυτό ....Από τις "δύστυχες" γυναίκες που δεν "βιαιοπραγούν" εναντίον των ανδρών συζύγων τους.



Η αστυνομία της Αριζόνα ανάφερε ότι, μια γυναίκα τραυμάτισε τον σύζυγό της, όταν πέρασε από πάνω του με ένα αυτοκίνητο SUV, γιατί ο σύζυγος δεν πήγε να ψηφίσει στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές της περασμένης εβδομάδας.

Οι αρχές λένε ότι η γυναίκα ήταν αντίθετη ως προς την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα για Πρόεδρο και εκνευρίστηκε όταν ο σύζυγός της δεν πήγε στις κάλπες για να ψηφίσει.

Ο σύζυγος είπε στις αρχές, ότι η οικογένειά της γυναίκας του, πίστευε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσει δυσκολίες εάν ο Ομπάμα επανεκλέγονταν.

Η αστυνομία λέει ότι η γυναίκα κυνηγούσε τον άτυχο σύζυγο της μέσα ένα χώρο στάθμευσης, όταν αυτός κρύφτηκε πίσω από μια κολόνα φωτισμού, εκείνη χτύπησε την κολόνα και τον παρέσυρε κάτω από το όχημα όταν ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ήθελε απλά να τον φοβίσει, αλλά κατά λάθος πάτησε το γκάζι.

Η ίδια τέθηκε σε κράτηση από τις αρχές για διακεκριμένη επίθεση.

πηγή: www.boston.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.