ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ....ΑΣΕΛΓΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κόρη πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας να δικαστεί κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης κάτω των 18 ετών».




Η είδηση βόμβα στην ακαδημαϊκή και όχι μόνο κοινότητα «έσκασε» με την έκδοση του υπ' αρ. 2788/2012 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί έκρινε ότι η καθηγήτρια πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η κόρη του πρύτανη την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο φέρεται να πρωταγωνίστησε σε «ανήθικη σχέση» με ανήλικη μαθήτρια της!

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας ύστερα από καταγγελία των γονιών της μαθήτριας.

Αρχικά το Δικαστικό Συμβούλιο είχε παραπέμψει σε δίκη την κόρη του πρώην πρύτανη, κρίνοντας ότι προκύπτουν σε βάρος της επαρκείς ενδείξεις για να καθίσει στο εδώλιο, ωστόσο στη συνέχεια η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση και επέστρεψε τη δικογραφία για περαιτέρω έρευνα.

Τελικά, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, όπου και θα κριθεί η αθωότητα της η μη.

πηγή: www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.