ΚΟΖΑΝΗ: ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΑΦΑΝΤΟΣ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Σκύλος που συνοδεύοταν από τον ιδιοκτήτη του,  δάγκωσε ηλικιωμένο στο κέντρο της Κοζάνης – Στη συνέχεια αντί να περιμένει, τον εγκατέλειψε – Αναζητείται από την αστυνομία


Στιγμές τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος άντρας – γύρω στα 65 – στο κέντρο της Κοζάνης, όταν ξαφνικά βρέθηκε στα σαγόνια ενός αγριεμένου οικόσιτου σκύλου, χωρίς καμιά αφορμή και πρόκληση από μέρους του.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο σήμερα Τετάρτη (στις 13:15 μ.μ.) μπροστά στα έντρομα μάτια νεαρών παιδιών, στο περίφημο «Στενό» όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των cafe – bar της πόλης.

Συγκεκριμένα ένας νεαρός γύρω στα 20 κατέβαινε το συγκεκριμένο δρόμο έχοντας δεμένο με λουράκι το σκύλο του, με το τετράποδο εντελώς αναίτια να επιτίθεται στο πόδι του εν λόγω ηλικιωμένου, όταν εκείνος πέρασε από δίπλα του.

Ο ηλικιωμένος, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του kozan.gr, που βρέθηκε εκεί από την πρώτη στιγμή, έχασε πολύ αίμα, προτού μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται.
Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να αναζητεί το νεαρό ιδιοκτήτη και το σκύλο του Δείτε τι ανέφερε στο kozan.gr για το περιστατικό ένας αυτόπτης μάρτυρας…



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



πηγή: www.kozan.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.