ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΟΚΤΩ (8) ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ....ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΤΕΡΙΕ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Το οκτώ ημερών αγοράκι ξεψύχησε μετά από το δάγκωμα του κατοικίδιου σκύλου ράτσας Τεριέ Jack Russell στο σπίτι των παππούδων του.





Ο Χάρι Χάρπερ, ο οποίος ήταν μόλις οκτώ ημερών, πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σπίτι των παππούδων του.
Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της μεταθανάτιας εξέτασης για το θάνατο του αγοριού, αν και οι αρχικές ενδείξεις, ωστόσο, δείχνουν ότι το αγόρι πέθανε από το δάγκωμα σκύλου.

Ο σκύλος, ένα οικογενειακό τεριέ, σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειας, πιθανόν να πέρασε το νεογέννητο βρέφος για πλαστικό παιχνίδι και το δάγκωσε, η αστυνομία δήλωσε το περιστατικό ως ένα τραγικό ατύχημα.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο έσπευσαν άμεσα στην μονοκατοικία όπου έγινε το τραγικό περιστατικό αλλά όμως, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου για να σώσουν το παιδί, αυτό τελικά κατέληξε στο Βασιλικό Νοσοκομείο Princes στο Telford.

πηγή: www.dailymail.co.uk
I selected this post to be featured on Dad Blogs. Please visit the site and vote for my blog!

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.