Ο πατέρας του Μελ Γκίμπσον Κακοποιείται από τη σύζυγό του

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ο πατέρας του Μελ Γκίμπσον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα του τον έχει κακοποιήσει. Ο Gibson αμέσως πήγε να προστατέψει του μπαμπά του.

Σύμφωνα με πηγές, ο Gibson και η οικογένειά του έχει υπό την φροντίδα του, τον 93χρονο Hutton Gibson, ο οποίος είναι άρρωστος. Ο πατέρας του Gibson παίρνει φάρμακα για τις ασθένειες του, αλλά η σύζυγός του, Teddy Joye, φέρεται να πιστεύει ότι η οικογένεια του συζύγου της παρατείνει την ταλαιπωρία του. Η Joye ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της θέλει να σταματήσει να παίρνει όλα τα φάρμακα του για να επιταχύνει τον θάνατό του.

Ο Gibson πιστεύει ότι η γνώμη της Joye είναι μια μορφή κακοποίησης των ηλικιωμένων και την θέλει έξω από το σπίτι του πατέρα του.

Ο πατέρας του Gibson προσωπικά αιτήθηκε το διαζύγιο και την υπογραφή των εγγράφων.

πηγή: http://elitedaily.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.