Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω....


" Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω...."  - sygapa kozanis

Ο Πέτρος δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του, η μητέρα του, του έλεγε ότι ο πατέρας του, τους εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν έγκυος και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ γι' αυτόν.Ο Πέτρος τελείωνε το Γυμνάσιο όταν κάποιος γείτονας τον συνάντησε και του είπε ότι ο πατέρας του τον έψαχνε....γύρισε στο σπίτι και ρώτησε την μητέρα του...εκείνη δεν ήθελε να το συζητήσει και καυγαδίσανε.

Ο Πέτρος ήθελε να γνωρίσει τον πατέρα του αλλά δεν ήξερε πως...Έτσι ταχυδρόμησε ένα γράμμα σε τηλεοπτική εκπομπή, ήξερε ότι μέσω τέτοιων εκπομπών μπορεί κάποιος να συναντήσει συγγενείς του μετά από πολλά χρόνια. Για πολύ καιρό τίποτα δεν γινόταν, δεν είχε απάντηση, το είχε ήδη ξεχάσει.

Μετά από έξι μήνες ένα γράμμα ήρθε, τον προσκαλούσαν να πάει στην τηλεοπτική εκπομπή και εκεί για πρώτη φορά είδε τον πατέρα του. Και ήταν έκπληκτος από αυτά που έμαθε...


Ο πατέρας του και η μητέρα του ζούσαν μαζί στο παρελθόν, όταν ο Πέτρος γεννήθηκε, η μητέρα του, τον πήρε και έφυγε μακριά από τον πατέρα του και μετακόμισαν στην άλλη άκρη της χώρας, και δεν ήθελε ο πατέρας να έχει επικοινωνία με το παιδί. Ο πατέρας προσπάθησε πολλές φορές να επισκεφθεί το παιδί, αλλά ούτε τα δικαστήρια τον βοήθησαν. Ο πατέρας του όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει, αυτήν την εξαντλητική, οικονομικά, δικαστική διαμάχη και το δυσβάσταχτο κόστος των μετακινήσεων του. Και αποφάσισε να του γράφει γράμματα, αλλά τα γράμματα πάντοτε του επιστρεφόταν κλειστά.

Ο πατέρας έδωσε το πακέτο αυτών των παλιών επιστολών στον Πέτρο. Ο Πέτρος άνοιξε τα γράμματα και τα διάβασε κλαίγοντας και αναφώνησε Μπαμπά....

Έχασαν σχεδόν είκοσι χρόνια. 


Είκοσι χρόνια που πατέρας και γιος ήταν χώρια.
Ο χρόνος ποτέ δεν γυρίζει πίσω.

1 σχόλιο:

  1. Ο πατέρας είναι αυτός ο οποίος εδραιώνει στην ψυχή του παιδιού το συναίσθημα της ασφάλειας
    http://cosmogreecenewsplus.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.