Διευθύντρια Νομικής Εταιρίας δύο μέρες πριν φέρει στον κόσμο το αγοράκι που κυοφορούσε, το σκότωσε

Μόλις μία εβδομάδα πριν γεννήσει και θέλοντας να απαλλαγεί από το έμβρυο, αγόρασε ειδικά φάρμακα από το Διαδίκτυο, τα πήρε και, δύο μέρες πριν φέρει στον κόσμο το αγοράκι που κυοφορούσε, το σκότωσε.




Η ιστορία της 35χρονης Sarah Catt συγκλονίζει τη Βρετανία με την ...

αγριότητα, την αδιαφορία και την ανηθικότητα με την οποία φέρθηκε η ίδια προς το αγέννητο μωρό και τον σύζυγό της.

Η Catt έμεινε έγκυος από τον άνδρα της και κράτησε το παιδί, ενώ, ταυτόχρονα διατηρούσε μακροχρόνια ερωτική σχέση με συνάδελφό της, στην νομική εταιρεία όπου εργαζόταν ως διευθύντρια.

Μόλις μία εβδομάδα πριν γεννήσει και θέλοντας να απαλλαγεί από το έμβρυο, αγόρασε ειδικά φάρμακα από το Διαδίκτυο, τα πήρε και, δύο μέρες πριν φέρει στον κόσμο το αγοράκι που κυοφορούσε, το σκότωσε.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό, το έθαψε και αργότερα καθάρισε το μπάνιο όπου και την έπιασαν οι πόνοι, καταφέρνοντας να μην το μάθει ο σύζυγός της.

Χάρη σε ένα υπερηχογράφημα που είχε κάνει ύστερα από την 24η εβδομάδα κύησης, σε ειδική κλινική, κινήθηκαν υποψίες, η ασφάλεια έψαξε το θέμα και έπειτα από έρευνες αποκαλύφθηκε ότι η Catt ευθυνόταν για τον θάνατό του.

Ενώ αρχικά εκείνη είχε πει ότι έκανε νόμιμη έκτρωση, στις αρχές του 2012 παραδέχτηκε την πράξη της, λέγοντας ότι κατανάλωσε δηλητήριο με σκοπό να αποβάλλει, αλλά αρνήθηκε να ομολογήσει τον ακριβή τόπο όπου είχε θάψει το παιδί.

Ο υπεύθυνος δικαστής κατέληξε στην ποινή των οκτώ ετών φυλάκισης, προσθέτοντας τα εξής: «Το μωρό βρισκόταν τόσο κοντά στο να γεννηθεί που όλοι οι ορθώς σκεπτόμενοι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν αυτό το αδίκημα πιο σοβαρά και από την ανθρωποκτονία ή κάποιο ανάλογο έγκλημα». Μάλιστα, επισήμανε στην κατηγορουμένη ότι στέρησε τη ζωή από ένα υγιές, «ευάλωτο και ανυπεράσπιστο» παιδί.

Η Catt αποδείχθηκε ότι έκανε «συλλογή» μακάβριων αμβλώσεων τις οποίες, μάλιστα, είχε αρχίσει να «ενστερνίζεται» από νεαρή ηλικία, καθώς η πρώτη τέτοιου τύπου έγινε όταν ήταν στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου, επειδή δεν ήθελε να μάθουν οι γονείς της για την εγκυμοσύνη της, γράφει η Daily Mail.

Διέκοπτε τις κυήσεις της ενώ βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο και κατόπιν, συνήθως, άρχιζε και καινούριους ερωτικούς δεσμούς.

Με τον σύζυγό της είχαν δύο παιδιά και παντρεύτηκαν αφού πρώτα τα είχαν αποκτήσει.

protothema.gr

πηγή: http://24wro.blogspot.com/2012/09/blog-post_5376.html#ixzz26tMPLYbE

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.