ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ - Αντώνης Ρουπακιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης


Αντώνης Ρουπακιώτης Προς Έλληνες Δικαστές :
"Δουλέψτε περισσότερο..."


βγάλτε περισσότερες αποφάσεις, βγάλτε γρήγορα τις αποφάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι σε μια στιγμή που η Ελληνική κοινωνία είναι γονατισμένη, πρέπει οι δικαστές να σταθούν αποδεδειγμένα στο ύψος της ευθύνης τους. Οι δικαστές πρέπει να γνωρίζουν, όπως και γνωρίζουνε ότι και οι άλλοι Έλληνες Πολίτες έτσι κι αυτοί πρέπει να συμβάλλουν, είναι υποχρεωμένοι, όπως συμβάλλει κι ο πιο φτωχός Έλληνας, ο πιο μικροσυνταξιούχος κι ο πιο μικρομισθωτός.
 Έτσι κι οι δικαστές οφείλουν.
 Τελεία και Παύλα. 
Όλοι θα πληρώσουμε κι οι δικαστές
και συνεχίζει...:

"Θα τους κρίνουμε και τους δικαστές.......
Θα απαιτήσω από τους δικαστές να είναι πιο συνεπής στα καθήκοντά τους, να δουλεύουν περισσότερο, να μην προβάλλουν προσχήματα καθυστέρησης, να είναι πιο αξιόπιστοι, να ανεβάσουν το κύρος τους αποτελεσματικά. 
Αυτοί πρέπει να υπηρετήσουν την Πολιτεία και να διεκπεραιώσουν το καθήκον τους ακέραιο, να δουλέψουνε περισσότερο."


Από την πρωινή συζήτηση στην εκπομπή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕGA" με τον Γιώργο Οικονομέα 18-9-2012.


πηγή: http://www.megatv.com/koinoniaoramega

Σχόλιο: Φαντάσου κύριε Υπουργε, να είσαι όλα τα παραπάνω που προανέφερες, άνεργος, μικρομισθωτός κλπ, και να είσαι και διαζευγμένος, να σου στερεί και η δικαιοσύνη το παιδί σου, και να πληρώνεις και μια υπέρογκη διατροφή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...και να σε καταδικάζουν κιόλας. ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.