ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ !!!


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ !!!

Ολοένα και πληθαίνουν στην χώρα μας, τα κρούσματα και οι αναφορές για απόπειρες απαγωγών αλλά και εξαφανίσεων παιδιών κάθε ηλικίας.Τα δημοσιεύματα και τα αστυνομικά δελτία είναι γεμάτα, σε καθημερινή πλέον βάση από τέτοιου είδους περιστατικά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν για αυτά τα περιστατικά ευθύνεται η δεινή οικονομική κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε ή αν έχει λάβει τόσο ανεξέλεγκτες διαστάσεις ή σωματεμπορία ή το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, αλλά σαν γονείς οφείλουμε να έχουμε τα ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ !

Δυστυχώς τα παιδιά μας κινδυνεύουν, είτε είναι βρέφη, είτε είναι στην εφηβεία, κινδυνεύουν καθημερινά να γίνουν θύματα και "πρωταγωνιστές" σε απαγωγές από Αγνώστους, τους οποίους ούτε πάει το μυαλό μας ότι μπορούν να διαπράξουν απαγωγή.

Μην επαναπαύεστε ΠΟΤΕ,

Μην Χάσετε το παιδί από τα μάτια σας,

Κρατήστε του το χέρι σφιχτά ή πάρτε το αγκαλιά όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο,
Συνοδέψτε το στο σχολείο του και στο φροντιστήριο του και στις συναντήσεις με τους φίλους του,
Κοιτάξτε γύρω σας αν σας ακολουθούν όταν βρίσκεστε μαζί με το παιδί σας,
Καλέστε τις Αρχές αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο.

Δυστυχώς οι καιροί είναι "πονηροί" και η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση...για να γλυτώσουμε τα χειρότερα...

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.