28ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της, ύποπτη για το φόνο άλλων τριών


Τα δύο νεογέννητα παιδιά της ομολόγησε ότι σκότωσε μία νεαρή γυναίκα στην Γερμανία, ενώ θεωρείται ύποπτη για το φόνο τριών ακόμη στο Χούζουμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία. 

Η 28χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε τα δυο νεογέννητα που εντοπίστηκαν, το πρώτο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου, στις 2 Μαρτίου 2006 και το δεύτερο σε ένα πάρκινγκ, τον Μάρτιο του 2007.

«Ύστερα από τεστ σιέλου, το οποίο έγινε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, η γυναίκα αυτή ομολόγησε ότι σκότωσε τα δυο παιδιά της», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η γυναίκα αυτή πιστεύεται ότι έχει γεννήσει τρία ακόμα παιδιά τα οποία επίσης σκότωσε», τονίζει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Η νεαρή παρουσιάστηκε χθες ενώπιον δικαστή και εναντίον της ασκήθηκε δίωξη για πέντε ανθρωποκτονίες.

πηγή: www.ethnos.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.