ΣΟΚ !!! Μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και κρατούσε το σώμα του μέσα στο σπίτι της για δυο χρόνια !!

ΣΟΚ !!! Μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και κρατούσε το σώμα του μέσα στο σπίτι της για δυο χρόνια !!

Σήμερα άρχισε η δίκη μιας 43χρονης γυναίκας κατηγορούμενης για την δολοφονία του τεσσάρων ετών γιου της. Η γυναίκα είχε αφήσει το νεκρό σώμα του παιδιού της σε ένα κρεβατάκι για δύο χρόνια !!


Στην Αγγλική πόλη του Bradford ξεκίνησε το δικαστήριο της υπόθεσης μιας 43χρονης γυναίκας για τη δολοφονία του τεσσάρων ετών γιου της. Το ζαρωμένο σώμα ενός αγοριού του οποίου η μητέρα είχε παραμελήσει και το είχε αφήσει να λιμοκτονήσει, το ανακάλυψε η αστυνομία στην κρεβατοκάμαρα σε ένα κρεβατάκι ταξιδιού. Βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον δύο χρόνια. Η μητέρα βρέθηκε στο σπίτι που ήταν γεμάτο από πολλά άδεια μπουκάλια και περιτυλίγματα από πίτσα. Όπως αναφέρει η The Guardian.

Η 43χρονη μητέρα, Amanda Hutton, απορρίπτει τις κατηγορίες. Σύμφωνα όμως με τον εισαγγελέα Paul Greaneyho η υπόθεση είναι σαφής. "Με λίγα λόγια, το αγόρι πέθανε από ασιτία. Η Amanda Hutton δεν του είχε δώσει την τροφή που χρειαζόταν για να επιβιώσει. Έτσι τον σκότωσε", είπε.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι της Hutton τον Σεπτέμβριο του 2011, λόγω της αφόρητης δυσωδίας. "Το θέαμα που αντίκρισαν τράνταξε και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς", δήλωσε η πολιτική αγωγή.

Το σώμα του αγοριού έμοιαζε με το σώμα της μούμιας. Η μητέρα, η οποία είναι αλκοολική και εξαρτώμενη από την μαριχουάνα, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το αγόρι τον Δεκέμβριο του 2009 αρρώστησε βαριά και πέθανε την επόμενη μέρα. "Περιέγραψε πώς τοποθέτησε το παιδί στο κρεβάτι, καθιστώντας σαφές ότι το σώμα συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια. Είναι αλήθεια ότι ξάπλωσε δίπλα του και ένα αρκουδάκι", δήλωσε ο συνήγορος της.

Στην κρεβατοκάμαρα, όπου η μητέρα του αγοριού άφησε το σώμα, υπήρχε μια σχετική σειρά, αλλά το υπόλοιπο σπίτι ήταν γεμάτο σκουπίδια, περιττώματα και μύγες.

Ο πολιτικός ενάγων είπε ότι η Hutton δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον γιο της, δεν κάλεσε ούτε ένα ασθενοφόρο. "Τι έκανε; Σε λίγες ώρες, παράγγειλε μια πίτσα", είπε.

Η δίκη συνεχίζεται.

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.