Νεαρή γυναίκα, μετά από νύχτα οργίων με δύο άνδρες, τους κατήγγειλε και στην Αστυνομία



Δύο αθώους άνδρες συνέλαβε τελικά η Αστυνομία στην Χερσόνησο της Κρήτης, τους οποίους μία 19χρονη κατηγόρησε πως την κακοποίησαν ενώ ήταν μεθυσμένη.


Η αλήθεια όμως απείχε απο την πραγματικότητα. Η 19χρονη πήγε και δήλωσε στην αστυνομία πως δύο άντρες απο το Ισραήλ την εκμεταλλεύτηκαν καθώς ήταν μεθυσμένη,παρασύροντάς την στο δωμάτιό τους.Όπως αναφέρει το koolnews.gr έκαναν έρωτα χώρις την συγκατάθεση της.

Τελικά η 19χρονη από το Βέλγιο αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα, καθώς και οι δύο άνδρες υποστήριξαν σύμφωνα με το prismanews.gr πως δεν έκαναν τίποτα "κακό" καθώς η κοπέλα τους γνώρισε και πήγε με την θέλησή της στο δωμάτιό τους όπου πέραν των όσων έγιναν, ήπιαν και πολύ αλκοόλ.

πηγή: a-pistefto

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.