Νέα Μέθοδος σε Κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Κίνα. Γυναίκες βοηθούν τους δωρητές σπέρματος.


Νέα Μέθοδος σε Κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Κίνα. Γυναίκες βοηθούν τους δωρητές σπέρματος.

Κερδίζει έδαφος η νέα τεχνική που εφαρμόζεται στην Κίνα.


Τις παραδοσιακές τεχνικές εκσπερμάτισης που εφαρμόζονται σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, αντικαθιστά μία νέα μέθοδος στην Κίνα.

Για την ακρίβεια γυναίκες προσλαμβάνονται για αυτό ακριβώς το πόστο, να βοηθούν δηλαδή χειρωνακτικά τους άντρες που επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος να εκσπερματώνουν.

Έτσι λοιπόν τα περιοδικά πορνό και οι ροζ ταινίες που συνέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία αποτελούν παρελθόν στη χώρα αυτή. Όσο για τον μισθό των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη δουλειά, φτάνει τα 1.200 ευρώ μηνιαίως, ενώ θεωρείται ένα επάγγελμα αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων κινήσεων του χεριού. 

Οι εμπνευστές της ιδέας ευελπιστούν ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και παράλληλα θα ενισχυθούν οι τράπεζες σπέρματος.

πηγή: newsbeast

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.