Τώρα, αυτό το Ανισόρροπο Τέρας το αποκαλείς... Μητέρα ;


Μια συγκλονιστική φωτογραφία ενός τέρατος που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ το αποκαλείς "μητέρα", που σημαδεύει με πιστόλι στο κεφάλι ενός παιδιού έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την τύχη του μικρού παιδιού.


Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί αρκετές φορές σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από εκατοντάδες χρήστες που είδαν την συγκεκριμένη εικόνα πριν από περίπου ένα μήνα.

Στόχος τους είναι να βρεθεί η συγκεκριμένη γυναίκα και να παραδοθεί στις Αρχές. Ωστόσο, η έρευνα δεν έχει προχωρήσει λόγω έλλειψης πληροφοριών για την προέλευση της εικόνας.

Η φωτογραφία δείχνει μια νεαρή γυναίκα, να χαμογελά κρατώντας ένα πιστόλι (αληθινό ή ψεύτικο) ακριβώς ανάμεσα στα μάτια ενός παιδιού ηλικίας περίπου δύο ετών.

Τώρα, αυτό το Ανισόρροπο Τέρας το αποκαλείς... Μητέρα ;


Η συγκεκριμένη φωτογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες πρωτοεμφανίστηκε σε μια σελίδα στο Facebook στην Αργεντινή περίπου πριν από ένα μήνα, γεγονός που υποδηλώνει ότι η γυναίκα και το παιδί είναι από τη Λατινική Αμερική.

Η εικόνα προκάλεσε πανικό όταν δημοσιεύτηκε σε blogs που πραγματοποιούν εκστρατεία κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

«Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε αυτό το παιδί, παρακαλώ να το κάνει» ήταν η έκκληση του blog.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.