Ανωμαλίες στην Νάξο: Νεαρή συνευρέθηκε ερωτικά με ένα... σκύλο αλλά με άσχημη κατάληξη για το άτυχο τετράποδο!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Ανωμαλίες στην Νάξο: Νεαρή συνευρέθηκε ερωτικά με ένα... σκύλο αλλά με άσχημη κατάληξη για το άτυχο τετράποδο!

Συγκλονισμένη είναι η Νάξος από ένα απίστευτο συμβάν που διαδραματίστηκε σύμφωνα με το...radar στο νησί και αποτελεί κοινό μυστικό των κατοίκων αλλά κανείς δεν το αποκαλύπτει...


Πρωταγωνίστρια μια θερμόαιμη νεαρή που συνευρέθηκε ερωτικά με ένα... σκύλο αλλά με άσχημη κατάληξη για το άτυχο τετράποδο!

Η κοπέλα που δεν έβρισκε άντρα επιστράτευσε το σκύλο για να σβήσει το ερωτικό της πάθος. Κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων όμως οι δυο κόλλησαν και παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν με τίποτα.

Ο πατέρας της, που στο μεταξύ επέστρεψε στο σπίτι δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε την κόρη του "κολλημένη" με το τετράποδο! Αναγκάστηκε να σκεπάσει σκύλο και κόρη με μια κουβέρτα και να τους μεταφέρει στο κέντρο υγείας του νησιού για να γίνει η αποκόλληση...

Τα βάσανα όμως δεν τελείωσαν ούτε εκεί, αφού οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.

πηγή: greekdadto-gamato

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.