ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ !!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ !!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν BLOG, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΛΑΜΠ, κλπ. στον Ελλαδικό χώρο.


Όπως καταγγέλθηκε από αναγνώστες μας, που ήδη πέσανε θύματα απάτης και φρούδων ελπίδων, από συγκεκριμένο Σύλλογο-Γκρούπ-Κλαμπ ή όπως αλλιώς αυτοχαρακτηρίζεται ή αυτοαποκαλείται ο συγκεκριμένος χώρος, και μας έδωσαν στοιχεία για αυτό. 

Ο συγκεκριμένος Σύλλογος-Γκρουπ-Κλαμπ οικειοποιείται, όχι μόνο το υλικό που δημοσιεύουμε, αλλά και τις ενέργειες που κάνουμε ως Ανεξάρτητη Κίνηση Ελλήνων Μπαμπάδων, ως δικό του, για να αποκομίσει κέρδος χρηματικό και δημοσιότητα, εκμεταλλευόμενος ανθρώπινες ψυχές.

Μια απλή χρονολογική έρευνα στον χώρο των ιστολογίων, θα σας ανοίξει τα μάτια για το μέγεθος της πλαστογραφίας και της αθέμιτης αντιγραφής και οικειοποίησης των άρθρων μας, χωρίς την συγκατάθεση μας.

ΔΕΝ έχουν στα χέρια τους κανένα από τα στοιχεία που πρώτοι εμείς σας παρουσιάζουμε και που αυτοί οικειοποιούνται ως δικά τους!


Προφανώς η Ενδυνάμωση της Φωνή Μας, αρχίζει και ενοχλεί τους εκμεταλλευτές του πόνου των γονέων που βιώνουν τη δυσάρεστη διαδικασία ενός διαζυγίου και ιδιαιτέρως όταν ενδιάμεσα υπάρχουν και παιδιά.    

Τα Blog μας λειτουργούν από την Αγανάκτηση, Αδικία και Ταλαιπωρία που υφίσταται ο Κάθε Ελληνας Γονιός, είτε είναι μητέρα είτε είναι πατέρας !
ΔΕΝ "Ψαρεύει" Πελάτες, ΔΕΝ Εκμεταλλεύεται τον πόνο του Γονέα, ΔΕΝ Καπηλεύεται Ανθρώπινες Ψυχές και ΔΕΝ εξυπηρετεί την Αυτοπροβολή και Δημοσιότητα προσώπων, ΔΕΝ έχει στόχο το Οικονομικό Κέρδος.
Σκοπός του είναι να επιτευχθεί η ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ σε ένα Διαζύγιο και ιδιαιτέρως όταν υπάρχουν και παιδιά. 


50% μαμά + 50% μπαμπάς = 100% για την ευημερία των παιδιών 

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!


Βρείτε μας στα παρακάτω site:


1) ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ,

2) ΓΟΝΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ

3) GREEK DADS - ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

4) ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ 


Γίνετε μέλη και στις σελίδες μας στο fb:


1) ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ - EQUAL PARENTING


2) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ !!


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.