Μάνα Τέρας, εξέδιδε τις τρεις ανήλικες κόρες της από 10 - 20 ευρώ.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Μάνα Τέρας, εξέδιδε τις τρεις ανήλικες κόρες της από 10 - 20 ευρώ.
Μια πρωτοφανής υπόθεση παιδικής πορνείας συγκλονίζει, τους τελευταίους μήνες, τη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, μία μητέρα εξέδιδε τις τρεις ανήλικες κόρες της -ηλικίας 10, 13 και 14 ετών - έναντι χρηματικής αμοιβής από 10 έως 20 ευρώ.

Τα ανήλικα κορίτσια πλησίαζαν οδηγούς και πεζούς που κινούνταν τις βραδινές, κυρίως, ώρες στην περιοχή, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση. 

Οι γείτονες της οικογένειας, που αντιλήφθηκαν τυχαία τι συμβαίνει, κατήγγειλαν άμεσα τα περιστατικά στις Αρχές και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ανήλικα κορίτσια ενεργούσαν με εντολή της μητέρας τους, η οποία και αναζητείται. 

Επίσης, η μία ανήλικη έχει συλληφθεί παλαιότερα από την αστυνομία για κλοπές στην περιοχή της Χαλκίδας. Η δικογραφία σε βάρος της μητέρας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

πηγή: arouraios.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.