Αντιμέτωπη με την οργή γυναικών που κρατούνται στις φυλακές η παιδοκτόνος.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Αντιμέτωπη με την οργή γυναικών που κρατούνται στις φυλακές η παιδοκτόνος.

Εφιάλτης για την παιδοκτόνο


Δύσκολες στιγμές περνάει στις γυναικείες φυλακές της Θήβας όπου οδηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη η 31χρονη γυναίκα που σκότωσε το μόλις τριών μηνών αγοράκι της και κατόπιν το έβαλε στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την οργή γυναικών που κρατούνται στις φυλακές. Μάλιστα, κάποιες επιχείρησαν να την λιντσάρουν. Η ίδια που δείχνει να τα έχει χαμένα και επαναλαμβάνει πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί της.

«Είναι θύμα κι αυτή, όπως και το παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είχε προστατευθεί από το κράτος και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Θεωρώ ότι έχουν ευθύνες, από τη στιγμή που είχαν ειδοποιηθεί πριν έναν χρόνο από το ‘Χαμόγελο του παιδιού’ και η Εισαγγελία και οι αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δυστυχώς, φθάσαμε σε αυτό το έγκλημα. Ηθικός αυτουργός είναι πρώτα η πολιτεία και μετά η μάνα», ανέφερε η συνήγορος της 31χρονης.

πηγή: patrastimes.gr, enikos.gr

Σημ. από ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ: Ασφαλώς και ευθύνονται για Εγκληματική Αμέλεια και Συναυτουργία, οι αρμόδιες υπηρεσίες και η Εισαγγελία, από την στιγμή που ήταν ενήμεροι (δες το άρθρο: ΣΟΚ! Ενήμερες οι εισαγγελικές αρχές της Πάτρας από τον Σεπτέμβριο του 2012! για την μάνα-τέρας που σκότωσε το βρέφος της!) και αδράνησαν. Να ασκηθούν εναντίον τους όλα τα νόμιμα μέτρα και ποινές.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.