ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Εννιάχρονος γρονθοκοπεί μικρότερο κοριτσάκι μέσα σε παιδικό σταθμό!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Εννιάχρονος γρονθοκοπεί μικρότερο κοριτσάκι μέσα σε παιδικό σταθμό!

Απίστευτες σκηνές κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός παιδικού σταθμού, με πρωταγωνιστή έναν εννιάχρονο!


Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ο εννιάχρονος να πνίγει ένα μικρότερο κοριτσάκι και όταν αρχίζει αυτό να κλαίει από τον πόνο, τότε αυτός της χαϊδεύει την πλάτη.
Σε μια άλλη σκηνή ο εννιάχρονος κλωτσάει ένα παιδί, ενώ η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο. Μόλις το παιδί αρχίζει να κλαίει και το καθησυχάζει η εργαζόμενη, το αγόρι δεν αφήνει να πάει χαμένη η ευκαιρία και κλωτσάει ξανά το μικρότερο παιδί.




Η αστυνομία του Vicksburg συνέλαβε την εργαζόμενη του παιδικού σταθμού Sandra Trevillion.
Έχει χρεωθεί με δύο κατηγορίες που συμβάλλουν στην παραμέληση ανηλίκου.

Ο πατέρας ενός από τα κορίτσια, Jamie Williams, είπε ότι η κόρη του ερχόταν στο σπίτι, για περίπου μια εβδομάδα, με τραυματισμούς, όπως, με ματωμένο χείλος και σημάδια από δάγκωμα στο πηγούνι της. Όταν ο ίδιος ρώτησε στον παιδικό σταθμό για τους τραυματισμούς του παιδιού του, κανένας δεν ήξερε τίποτα.

Η αστυνομία ανέκρινε το εννιάχρονο αγόρι και τη μητέρα του. Είναι ασαφές αν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες.

Στην υπεύθυνη του παιδικού σταθμού ορίστηκε εγγύηση 2.656 δολαρίων και η δικάσιμος ορίστηκε για το τέλος αυτού του μήνα.

Το Υπουργείο Ανθρωπίνων Υπηρεσιών ερευνά τα περιστατικά και τις λοιπές επιβαρύνσεις που θα μπορούσαν να ασκηθούν.


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.