Το κράτος του αίσχους! Εξελίξεις με τον πατέρα που ζητά να γίνει ευθανασία στην κόρη του.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Το κράτος του αίσχους! Εξελίξεις με τον πατέρα που ζητά να γίνει ευθανασία στην κόρη του.


Ως εκ θαύματος βρέθηκε τελικά το έγγραφο που έστειλε ο ΕΟΠΥΥ για την πληρωμή των αναλώσιμων της τετραπληγικής Μ. Πουλκουρτζή στο ΙΚΑ της Πάτρας.

Το πολυπόθητο χαρτί βρέθηκε μετά την καταγγελία και την κραυγή απόγνωσης του πατέρα της ότι το έγγραφο που αναζητούσε από το πρωί σήμερα στο ΙΚΑ δεν υπήρχε και τις διαβεβαιώσεις των υπαλλήλων πως δεν έχουν κανένα έγγραφο. 

Λίγες ώρες μετά την αποστολή του πολυπόθητου εγγράφου στην αποκεντρωμένη περιφέρεια της Πάτρας με το οποίο γινόταν γνωστό πως τελικά η πολιτεία μέσω ΙΚΑ αναλαμβάνει την πληρωμή των αναλώσιμων μέχρι να υπογραφεί η υπουργική απόφαση, οι υπεύθυνοι δήλωναν άγνοια για την ύπαρξη τέτοιας εντολής. Σήμερα νωρίς το πρωί ο ταλαιπωρημένος πατέρας πήγε στο ΙΚΑ, όπου οι υπάλληλοι του απάντησαν πως δεν ήξεραν τίποτα. Τελικά μετά από κάποιες ώρες κατάφεραν και το εντόπισαν.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας της τετραπληγικής Μαρίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο είχε ξεκινήσει απεργία πείνας ενώ είχε απειλήσει ότι θα υποβάλει την κόρη του σε ευθανασία αν δεν αν δεν της χορηγήσουν επιτέλους τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται.



πηγή: diaforetiko.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.