Κι άλλη γυναίκα για ΔΕΣΙΜΟ, κυνήγησε παιδιά με αλυσοπρίονο! για να τα φοβίσει!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κι άλλη γυναίκα για ΔΕΣΙΜΟ, κυνήγησε παιδιά με αλυσοπρίονο! για να τα φοβίσει!


Η θηλυκή version του "Τζεϊσον" της ταινίας τρόμου "Παρασκευή και 13", κυνηγούσε δυο παιδιά με αλυσοπρίονο! Μια γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ κατηγορείται για παρενόχληση, καθώς προσπάθησε να φοβίσει δύο παιδιά...πλησιάζοντας τα με ένα αλυσοπρίονο και φορώντας μια μάσκα του σκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία της κομητείας Λίνκολν, μία ανήσυχη γειτόνισσα της 50χρονης Λιν Μαρί Χέρζογκ κάλεσε τις Αρχές, όταν είδε τη γυναίκα να φωνάζει στον γιο της και τον φίλο του και, στη συνέχεια, να κατευθύνεται προς το μέρος τους με τη μάσκα και το αλυσοπρίονο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς τόσο η γειτόνισσα της Χέρζογκ όσο κι ένας ακόμα γείτονάς της, είχαν δει στο παρελθόν την 50χρονη να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί παιδιά της γειτονιάς.

Η Ζέρζογκ κρατείται πλέον στη φυλακή έναντι εγγύησης 10.000 δολαρίων.

πηγή: directnews.gr


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.