Η Εξόντωση του διαζευγμένου Έλληνα Πατέρα επιτυγχάνεται μέσω των επιδικασθέντων υπέρογκων διατροφών

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η Εξόντωση του διαζευγμένου Έλληνα Πατέρα επιτυγχάνεται μέσω των επιδικασθέντων υπέρογκων διατροφών


ΞΥΠΝΑ ! Σε οδηγούν στην αυτοκτονία !
118 Ευρώ Διατροφή για 2 παιδιά, πληρώνει ο διαζευγμένος Γάλλος πατέρας, βάσει Πίνακα από το Γαλλικό Υπουργείο Δικαιοσύνης !!! 


Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, η αυξανόμενη ανεργία, η μείωση των αποδοχών, η συνεχής φορολόγηση, δεν χτυπάει  μόνο τις γυναίκες αλλά πολύ περισσότερο τους Έλληνες άνδρες και ακόμη περισσότερο τους διαζευγμένους Έλληνες μπαμπάδες ... που εκτός όλων των υπολοίπων δεινών, έχουν και μια υπέρογκη άδικη, άνιση και υπέρογκη διατροφή που τους έχουν επιδικάσει τα Ελληνικά δικαστήρια, να τους κατατρέχει, να τους εξοντώνει αλλά και να τους οδηγεί στην αυτοκτονία.

Η συνήθης, βαρετή "καραμέλα" που λένε σε έναν διαζευγμένο πατέρα που διαμαρτύρεται για την υπέρογκη διατροφή: "αν ήσουν μαζί με το παιδί σου, δεν θα ξόδευες αυτά τα χρήματα ?"

Η απάντηση είναι απλή, "όχι δεν θα τα ξόδευα, όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί ΔΕΝ τα έχω!!!", αν η ελληνική δικαιοσύνη και η πολιτεία, έχει την εντύπωση ότι οι διαζευγμένοι μπαμπάδες αυτής της χώρας είναι πετρελαιάδες ή βιομήχανοι ή εφοπλιστές, τότε καλύτερα να ζητήσουν μετάθεση σε κάποιο Εμιράτο ή Σουλτανάτο και να επιβάλλουν τις πρόχειρες αποφάσεις τους εκεί και να έχουν τον τίτλο "Στο Όνομα των Εμιράτων".

Εξόντωση και εξαθλίωση, δίχως όρια στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τον διαζευγμένο Έλληνα Πατέρα, όταν σε μια χώρα σαν την Γαλλία, που δεν έχει την ίδια οικονομική κατάντια αλλά και οι αποδοχές των πολιτών είναι μεγαλύτερες, η δικαιοσύνη όμως έχει προβλέψει την ισότητα και δεν "εκτελεί" τους εκεί διαζευγμένους μπαμπάδες.

Ο Πίνακας που ακολουθεί είναι επίσημα αναρτημένος από το Γαλλικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και αφορά τα ποσά των διατροφών που πρέπει κάποιος να καταβάλλει, αναλόγως πάντα με τις οικονομικές απολαβές του και με τον αριθμό των παιδιών που έχει (ανεξαρτήτως ηλικίας των παιδιών), για το έτος 2013.


Παράδειγμα: Ο υπολογισμός γίνεται αφού πρώτα αφαιρεθούν 483 ευρώ σαν πάγια μηνιαία ατομικά έξοδα επιβίωσης του γονέα που πρέπει να πληρώνει την διατροφή.
Δηλαδή, αν ένας πατέρας έχει μηνιαίο εισόδημα 1000 ευρώ και δυο παιδιά, το ποσό της μηνιαίας διατροφής που πρέπει να καταβάλλει υπολογίζεται ως εξής: PA = (1000 - 483) * 0,115 = 517 * 0,115 = 59 € για ένα παιδί, άρα για δυο παιδιά 118 ευρώ !!!

Ο Πίνακας που ακολουθεί είναι επίσημα αναρτημένος από το Γαλλικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και αφορά τα ποσά των διατροφών που πρέπει κάποιος να καταβάλλει, αναλόγως πάντα με τις οικονομικές απολαβές του και με τον αριθμό των παιδιών που έχει, για το έτος 2013.

πηγή: http://www.vos-droits.justice.gouv.fr/art_pix/table_reference_pa.pdf


Έπαθες Σοκ Έλληνα μπαμπά ?

Τώρα κατάλαβες γιατί στο εξωτερικό και σε Πολιτισμένα κράτη υπάρχει και Πολιτισμένο Διαζύγιο?

Κατάλαβες ότι στην Ελλάδα του 2013, σε αντιμετωπίζουν σαν Εμίρη και σε εξοντώνουν, ενώ εσύ πασχίζεις να επιβιώσεις ενώ ταυτόχρονα σου στερούν και τα παιδιά σου ?


ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  !!!

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ !!!
  











0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.