Ήθελα να κάνω τον γιο μου άνδρα, είπε το τέρας - μάνα, από τους διεστραμμένους γονείς της Πάτρας

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

"Ήθελα να κάνω τον γιο μου άνδρα" είπε το τέρας - μάνα, από τους διεστραμμένους γονείς της Πάτρας

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται πως είπε η μητέρα στους αστυνομικούς που έλαβαν την κατάθεσή της


σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την κατάθεση του ζευγαριού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των τριών παιδιών του.

Επώνυμη καταγγελία έγινε από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μητέρα του.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριάντα ένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.»

Υπάρχει ήδη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και τη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης.

πηγή: diaforetiko.gr

1 σχόλιο:

 1. Τόσο ανώμαλοι είμαστε πια; Δηλαδή είμαστε μολυσμένοι μέχρι το μεδούλι έτσι; Αλλά και τόσο αδιάφοροι. Οκτώ χρόνια γινόταν αυτή η δουλειά. Κανείς δεν υποψιάστηκε τίποτε;

  Ας μην απορούμε λοιπόν για την κατάντια της χώρας όταν την απαρτίζουν βιαστές και παιδεραστές.

  Θα σταθώ μόνο λίγο στα λόγια της…μητέρας. “Ήθελα να κάνω το γιο μου άνδρα”.

  ΑΝΘΡΩΠΟ έπρεπε να τον κάνεις. Αυτή ήταν η αποστολή σου. Άνθρωπο σωστό στην κοινωνία. Ισορροπημένο κι όχι ανισσόροπο σαν εσένα. Φυσιολογικό μέσα σε ένα σπιτικό με θαλπωρή και αγάπη. Αγάπη μητρική όχι ερωμένης με τη βία. Άνθρωπο με κοινωνικοποίηση, με ευθύνες, με πρωτοβουλία, με σταθερό οικογενειακό περιβάλλον.

  Άνδρας δε γίνεται μόνο κανείς πηγαίνοντας στην πλατεία Βάθης όπως έλεγε το παλιό τραγούδι. Γίνεται κι αλλιώς. Γίνεται με την ανάπτυξη της υπευθυνότητας, του φιλότιμου, της προσπάθειας.

  Τα υπόλοιπα θα έρχονταν μόνα και στην ώρα τους.

  Άνθρωπο κατά το άνω θρώσκω έπρεπε να τον κάνεις. Ή έστω να προσπαθήσεις…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.